Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Gymlib geeft je de kans om te sporten in een luxues kader dankzij Mooze Lifestyle Club gelegen te Sint-Truiden opent voor u zijn deuren, zodat u er het beste van kan maken!

Het grote voordeel van deze partner is de onbeperkte toegang, waardoor je elke dag kunt trainen voor steed meer plezier!.

Ben jij op zoek naar een club waar jij je thuis voelt, je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar je je doelen haalt? Dan is Mooze Lifestyle club dé juiste partner voor jou! In een ongedwongen sfeer met de beste apparatuur trainen wanneer het jou uitkomt en alle dagen geopend van 7u tot 24u!

De circuittraining is bij uitstek de meest efficiënte work-out. Ze bestaat uit een uitgekiende combinatie van kracht- en conditie toestellen die met zo weinig mogelijk herhalingen, op zo kort mogelijke tijd, een optimale verhoging van stofwisseling bekomen.

Onze functionele zone is uitgerust met een breed scala aan instrumenten (oa TRX, bosu ballen, ..) waarmee je honderden losse oefeningen kan doen. Onze personal trainers maken je er graag wegwijs in. Daarnaast hebben we ook alle nodige krachttoestellen om alle spiergroepen optimaal mee te kunnen trainen. Silver leden maken onbeperkt zelfstandig gebruik van alle apparatuur, gold leden worden hierin begeleid.

Bij Mooze vind je een breed aanbod aan work-outs. Behalve standaard Matrix kracht- en cardio apparatuur is iedere club uitgerust met een functionele zone waar ook dagelijks bootcamp sessies worden georganiseerd.

 

 

 

Gymlib geeft je onbeperkte toegang naar deze luxe club.

Gymlib wenst u een aangename sessie bij Mooze Club te Sint-Truiden !

 

Activities available

Fitness

Sauna

Practical information

Address

Mooze Lifestyle Club Sint-Truiden

168 Tiensesteenweg

3800 Sint-Truiden

Schedule

Du Monday till Friday

09:00 till 21:00

Saturday et Sunday

09:00 till 13:00

The assets

Free parking

Sauna

Showers

WI-FI

The reviews

star

4

(2)

Jordi

10/12/2022

Jochen

27/07/2022