Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Op zoek naar een leuke en spannende activiteit voor je vereniging, bedrijf of verjaardag? Of wil je je eens amuseren met de ganse familie? Dan is Lasershooting Impact een goede keuze!

Bonus : deze zaal heeft geen limiet, u kunt deze zaal dus elke dag bezoeken !

Indoor Lasershooting Impact in Lier is een spannend high-tech spel van de nieuwste generatie. Het wordt gespeeld met minstens 6 deelnemers in verschillende ruimtes.

De verduisterde speelruimtes hebben barricades, hindernissen en een doolhof van gangen op verschillende niveaus. Dit met de nodige rook-, licht- en geluidseffecten. De verschillende mijnen, waar men goede of slechte punten mee scoort, maken het geheel nog spannender.

Je kan punten winnen door je tegenstander te raken met je lasergun. Met deze lasergun schiet je meer dan 35 meter ver. Is je tegenstander geraakt, dan gaat zijn energypack oplichten en geluid maken en is hij enkele seconden out. In die tijd kan je een andere schuilplaats zoeken om van daaruit de strijd verder te zetten.

 

Gymlib geeft je toegang naar Laser Impact. Een Gymlib pass geeft je toegang tot 2 keer 20 min spel plezier. Na 40 minuten wordt het spel beëindigd en worden alle energypacks terug op de juiste plaats gehangen in de briefingroom. De punten worden gedownload en voor iedere speler wordt er een gedetailleerd scoreformulier geprint. Nadien kan men in de cafetaria nog wat nagenieten met een hapje en een drankje!

Lasershooting is een ongevaarlijke non-contact sport/spel, geschikt voor alle leeftijden vanaf 7 jaar. De moeilijkheidsgraad word gekozen aan de hand van leeftijd of ervaring.

0494 05 59 29

info@laserimpact.be

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

Reserveer tijdig om teleurstellingen te vermijden.

Gelieve 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

Er zijn minstens 6 spelers nodig om te reserveren!

Activities available

Recreational sports

Practical information

Address

Laser Impact Lier

1 Plaslaar

2500 Lier

Schedule

Monday

10:00 till 22:00

Tuesday

Fermé

Du Wednesday till Sunday

10:00 till 22:00

The assets

Free parking