Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

BONUS: deze zaal heeft geen limiet, u kunt deze zaal dus elke dag bezoeken !

KlimKaffee is gevestigd in Hangar S, de oude douaneloods te Mechelen. In de site is enorm geïnvesteerd om er een echte belevingssite van te maken. Dit merk je aan de aanwezigheid van circusschool Circolito, polyvalente ruimte voor de Mechelse jeugd, skateshop en skatepark, fuifzaal, jeugdhuis, evenementenplein,…

Graag reserveren van te voren via 03 369 19 74 of info@klimkaffee.be

schoenen zijn apart te verkrijgen deze kosten wel 4,00€

KlimKaffee biedt het ultieme Boulderplezier op onze wand voor jong en oud, beginner tot gevorderde. Boulderen is muurklimmen tot een beperkte hoogte van 4m50. In tegenstelling tot het traditionele indoor muurklimmen maken we geen gebruik van touwen, maar ligt er een dikke valmat als valbescherming. Dus er is gedacht aan een zachte landing bij een van jou talloze pogingen op je favoriete route! De routes zijn verdeeld in duidelijke gradaties om het uitdagend en overzichtelijk te houden voor iedereen.

 

Uitdagende technische bewegingen of liever de dynamische pas? Bij KlimKaffee vind je precies wat je zoekt als je wilt starten met boulderen of je op zoek bent naar je nieuwe 7c boulder. De routes worden met de regelmaat vernieuwd om iedereen de tijd te geven om een route uit te werken maar met toch genoeg rotatie om de nodige afwisseling te garanderen.

 

 

KlimKaffee kijkt er naar uit om jou te zien blinken aan de wand!

 

Voor, tijdens of na al het sportgeweld is iedereen ook welkom in het Kaffee. Hier worden verhalen verteld over waanzinnige en niet overdreven (yeah right) klimavonturen, tips gegeven over hét te ontdekken klimgebied en worden de banden tussen de klimmers versterkt. Dit onder begeleiding van een verfrissend drankje of een ontdekking uit onze uitgebreide bierkaart al dan niet in combinatie met een lekker hapje.

 

De zaal is ongeveer 1050 vierkante meter groot.

Er zijn douches en kleedkamers aanwezig, en er gratis parking voor de deur. 

 

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

Activities available

Bouldering/Climbing

Practical information

Address

Klim Kaffee Mechelen

8 Douaneplein

2800 Mechelen

Schedule

Monday

17:00 till 23:00

Du Tuesday till Friday

12:00 till 23:00

Saturday

12:00 till 20:00

Sunday

10:00 till 20:00

The assets

Free parking

Showers

WI-FI

The reviews

star

5

(3)

Sven

08/02/2023

Giel

19/06/2022

Sarina

27/10/2020