Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Welkom bij Go Fit Mechelen, misschien wel de gezelligste fitness van heel Mechelen en omstreken.

Go Fit Mechelen beschikt naast het klassieke fitness materiaal ook over een state of the art eGym cirkel die je helpt om nog efficiënter te trainen. Er is een gevarieerd aanbod aan groepslessen (voor elk wat wils) die doorgaan in een ruime, polyvalente zaal alsook een aparte zaal voor spinninglessen.

Een leuke plus bij Go Fit Mechelen is de unieke locatie: Go Fit mechelen bevindt zich namelijk in het stadion van K.V. Mechelen, wat zorgt voor een leuk uitzicht op het groene grasterrein van het voetbalstadion tijdens de spinnings- of groepslessen.

Bij Go Fit Mechelen word je steeds op een warme manier onthaald en staat er altijd iemand voor je klaar. Go Fit Mechelen werkt enkel samen met goed opgeleide, gediplomeerde en gecertificeerde coaches, hun know how is dan ook een echte troef voor iedereen die hier komt sporten! Bij Go Fit Mechelen word je dan ook optimaal en persoonlijk begeleid, hetgeen het verschil maakt met andere fitnesscentra. Bovendien kan je ook gepersonaliseerde trainingsschema's aanvragen. Ook personal training behoort tot de mogelijkheden (niet inbegrepen in je Gymlib pas).

Heeft je lichaam nood aan extra rust na een intensieve work-out? Geniet dan van een heerlijke douche in de kleedkamers of ontspan lekker in de sauna.

Dankzij je Gymlib pas heb je toegang tot de fitness, de groepslessen en de eGym. Je hebt onbeperkte toegang tot Go Fit Mechelen, je kan hier dus één keer per dag komen sporten. Let op: voor de eGym wordt een eenmalige kost aangerekend van 99 euro. Deze is niet inbegrepen in je Gymlib abonnement en dien je ter plaatse te betalen.

 

Activities available

Fitness

Practical information

Address

GO-FiT Mechelen

5 Ziekebeemdenstraat

2800 Mechelen

Schedule

Du Monday till Friday

08:00 till 20:00

Saturday et Sunday

09:00 till 18:00

The reviews

star

4

(3)

Willem

09/08/2022

Jan

08/08/2022

Kris

16/07/2021