Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

À propos de cette salle

Zoek je een sportgelegenheid in de buurt van Kluisbergen? Voilà. We stellen je Body Gym voor!
Dit is een inclusieve, Familiale en gezellige fitness club.

Hier kun je je op een gezonde en gecontroleerde manier fitter maken of gewoon de conditie onderhouden. Body Gym is ideaal voor zowel beginners als gevorderden. Er is een breed gamma aan toestellen, er zijn de klassieke cardio en krachttoestellen, maar er zijn ook vrije gewichten. Dit laat iedereen toe om creatief te zijn en te trainen met een ideale afwisseling qua oefeningen. Naast de klassieke fitness kan je nog deelnemen aan groepslessen, bodypump, spinning, BBB, strong by zumba, piloxing, step aerobic en zumba. Men dient te reserveren voor alle groepslessen! Annuleren kan tot 4 uur voor aanvang van de les. Bij niet of te laat annuleren vervalt de gereserveerde beurt. Reserveren kan tot max. 3 weken! Reserveren kan niet tussen zondag 12u30 en maandag 9u00!
Reserveren doe je best door te bellen naar 055 388 456 of simpelweg via de website hier.
Er zijn douches en lockers beschikbaar, douchegerief breng je best zelf mee. Ook een handdoek voor de apparatuur te beschermen breng je zelf mee. Eigen drank is niet toegelaten. Er is een zeer uitgebreide bar aanwezig waar je verfrissingen en snacks kan aankopen (1,5L water voor € 1.20). Aarzel niet en kom bij ons langs!

Body Gym ligt op enkele honderden meters van het centrum van Berchem en is gemakkelijk berijkbaar via de N8 en de N36. Er is ook gratis parking.

Je kan de openingsuren hier ontdekken hier. Meer informatie over hun aaanbod kan je hier terugvinden hier.

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 


Wil jij stoom afblazen of ben je klaar om je eens goed uit te leven? Twijfel dan zeker niet en haast je naar Body Gym.
Het Gymlib abonnement is volledig vrijblijvend en geeft je toegang tot de fitness of de groepslessen. Geniet van jouw work-out! !

Activities available

Cycling

Dance

Fitness

Practical information

Adresse

Schedule

Du Monday till Wednesday

09:00 till 22:00

Thursday

12:30 till 22:00

Friday

09:00 till 21:00

Saturday

09:00 till 15:00

Sunday

09:00 till 12:00

The assets

Free parking

Showers

WI-FI