Notre catalogue d’enseignes

résultat

Toutes les photos de Yoga Trikon Brugge

À propos de cette salle

Nood aan wat ontspanning in omgeving Brugge? Hier is alvast Yoga Trikon!
Rudy is een vaste waarde in de yoga wereld gezien hij al sinds 1991 professioneel yogaleraar is. Heeft yoga geen geheimen meer voor hem!

De yogalessen worden in VormingPlushuis te Brugge gegeven die betrekkelijk makkelijk te bereiken is. Komende van Gent neem je de E40 gedurende 31km tot de knooppunt 8-Brugge. Volg dan de E403 richting Brugge/ Haven Zeebrugge. Ga 6,5km door tot de uitslag N9 richting Oostende/ De Haan/ Brugge St. Pieters. Neem dan de eerste afslag van het rondpunt, sla links af in Sint-Pietermolenstraat en volg de weg gedurende 1km. Aan het einde van de straat rechts afslaan op de Blankenbergse Steenweg gedurende 500 meter. Links afslaan in de Sint-Pieterskerklaan en rij gedurende 150 meter. Pas op: er is geen parking ter beschikking maar er zijn een aantal alternatieven om je auto te parkeren: In de Eriestraat is een ruime parking aangelegd waar de cursisten van Vormingplus gebruik van kunnen maken. Ook elders in de Eriestraat is meestal voldoende plaats. Via de Korte Eriestraat wandel je dan naar het Vormingplushuis (1 minuutje stappen).Vind je daar toch geen plaats, ga dan via de Poelweg naar de Wilgenstraat, ook hier zijn een aantal parkeerplaatsen. Via het Egelpad kan je makkelijk te voet naar het Vormingplushuis. Per openbaar vervoer, de buslijn 3 stopt net voor VormingPlushuis (halte Paling), en de buslijnen 33, 47 en 92 stoppen 240 meter verder (halte Sint-Pieterskerk).

Vanuit de zienswijze van yoga kunnen er verschillende actuele thema’s op een zeer boeiende en leerrijke manier concreet uitgewerkt worden. Vanuit de yoga zoeken we naar het begrijpen van innerlijke samenhang en innerlijke logica van de zaken, en zoeken naar oplossingen vanuit het idee dat de mens een ‘ik’ heeft, en zich dus innerlijk kan ontwikkelen en ook zaken kan veranderen door midden van yoga. De wekelijkse yoga lessen die worden door Rudy gegeven zijn voor iedereen, zowel voor beginners alsook mensen met ervaring.
Rudy geeft ook nog les op andere plaatsen waaronder Ieper, Veurne, Oostende, Beernem meer info vind je op onderstaande link.

De lesrooster vind je op onderstaande link hier.


Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

Zo ben je klaar om je eens goed te ontspannen? Twijfel dan zeker niet en haast je naar Yoga Trikon. Het systeem van Gymlib is volledig vrijblijvend. Elke pas geeft jouw recht op één les yoga les ! :)


PS: de yogalessen worden ook in andere steden gegeven. Indien je aan een yogales in een andere plek zou graag deelnemen, bel maar Rudy op om te reserveren. Je kan alle plekken hier ontdekken hier.

Activités disponibles

Hiit!

Faites plus de sport, pour moins
cher grâce à votre entreprise !

Gymlib permet à votre entreprise de prendre en charge une partie du prix de l’abonnement. Seul le reste est à votre charge !

Faites plus de sport, pour moins 
cher grâce à votre entreprise !

Comment ça marche ?

Hero video poster

Réservez vos séances en quelques clics

Faites vos séances depuis chez vous ou n'importe où

Participez à des challenges de pas avec votre entreprise

Motivez-vous entre collègues pour s'entraîner ensemble

Comment ça marche ?

Réservez vos séances en quelques clics

Faites vos séances depuis chez vous ou n'importe où

Participez à des challenges de pas avec votre entreprise

Motivez-vous entre collègues pour s'entraîner ensemble

Hero video poster

Les infos pratiques de Yoga Trikon Brugge

Adresse

Horaires

Lundi

19:00 à 20:15

20:15 à 21:30

Mardi

09:30 à 10:45

Du Mercredi au Dimanche

Fermé