Gymlib Logo
Gymlib Logo

Notre catalogue d’enseignes

résultat

À propos de cette salle

Zoek je een lichaamsverrijkende ervaring of wil je je lichaam versterken en gezonder maken? Gymlib geeft je toegang tot “Pura Vida ” te Keerbergen.

Het doel van Pura Vida is het bewust maken van en gezonde levensstijl door te werken aan lichaam en geest.
Kom binnen in een oase van rust, even tijd voor jezelf. Hier kom jij op de eerste plaats, je krijgt les van goed opgeleide docenten, al het benodigde materiaal is aanwezig en er is gratis thee of water na de les. Je gaat ontspannen weer naar huis om krachtig in het leven te staan.

Bij Pura Vida kan je genieten van een waaier aan yoga lessen in totaal hebben ze 16 verschillende soorten. Voor ieder wat wils dus.
Waaronder: Yin Yoga, Yin Yoga Aroma, Ying Yang Yoga, Vinyasa Yoga, Ashtanga Yoga, en nog zoveel meer neem gerust een kijkje hier.


Waar kan ik parkeren?

Uit respect voor de buren en doorgaand verkeer vragen we om volgende richtlijnen te volgen:
1) Parkeer je wagen niet voorbij Pura Vida, er is voldoende plaats vanaf het begin van de straat tot aan onze studio. Liefst parkeren langs 1 zijde (overkant studio) zodat brandweer en vuilkar steeds door kunnen. Auto's die de doorgang belemmeren kunnen een boete krijgen.

2) Gebruik de opritten van onze buren niet om je wagen te draaien. Gebruik onze oprit of draai aan het einde van de straat.

3) Indien je voor de avondlessen toch geen plaats zou vinden dan mag je je wagen op de parking van Intertoys zetten. Voor de ochtendlessen mag je deze parking niet gebruiken vermits deze dan voorbehouden is voor hun klanten. Gelieve dit te respecteren.

4) Is het mooi weer en woon je niet te ver, kom dan met de fiets en geniet ondertussen van de natuur. Je kan je tweewieler in het fietsenrek plaatsen dat zich bevindt aan de linker zijmuur.Alvast bedankt om deze richtlijnen op te volgen.


Ik wil wel starten met yoga, maar ben helemaal niet lenig.
Dat is helemaal geen probleem. Je zal je lenigheid voelen toenemen naarmate je meer yoga beoefent. Als je erg stijf bent, zoek dan een zachte les zoals de Yin of Yin-yang lessen. Je vindt altijd wel een stijl die bij je past.
Best draag je ook gemakkelijke kleren waar je goed in kan bewegen maar die ook goed aansluiten. Zodat de docenten je bewegingen goed kunnen zien en waar nodig bijsturen. Luchtige kleren is een must aangezien je door de bewegingen redelijk wat warmte ontwikkeld.

Reserveren doe je best via mail katrien@puravidakeerbergen.be of u kan steeds bellen 0477 54 01 44 (Katrien) of 0475 29 03 49 (Karl)

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

Zo ben je klaar om even alles te vergeten en volledig tot rust te komen? Aarzel dan niet en neem deel aan de lessen van Pura Vida.

Het Gymlib abonnement is volledig vrijblijvend. Elke pas geeft jouw toegang tot één yoga les!

Activités disponibles

Hiit!

Faites plus de sport, pour moins
cher grâce à votre entreprise !

Gymlib permet à votre entreprise de prendre en charge une partie du prix de l’abonnement. Seul le reste est à votre charge !

Faites plus de sport, pour moins 
cher grâce à votre entreprise !

Comment ça marche ?

Hero video poster

Réservez vos séances en quelques clics

Faites vos séances depuis chez vous ou n'importe où

Participez à des challenges de pas avec votre entreprise

Motivez-vous entre collègues pour s'entraîner ensemble

Comment ça marche ?

Réservez vos séances en quelques clics

Faites vos séances depuis chez vous ou n'importe où

Participez à des challenges de pas avec votre entreprise

Motivez-vous entre collègues pour s'entraîner ensemble

Hero video poster

Les infos pratiques

Adresse

Pura Vida Keerbergen

Duivenbergen 2A

3140 Keerbergen

Les horaires

Du Lundi au Vendredi

08:00 à 20:00

Samedi et Dimanche

09:00 à 18:00