Gymlib Logo
Gymlib Logo
Gymlib Logo
Gymlib Logo

Notre catalogue d’enseignes

résultat

Powersport Lebbeke

Ouvert

Powersport Lebbeke - Lebbeke

Vondelstraat 1, 9280

Wil jij enkele kilootjes kwijtspelen, jouw conditie verbeteren of wat spiermassa bijkomen? Dan is Powersport Lebbeke echt iets voor jou!

Powersport Lebbeke is een gezellig en compleet sportcentrum dat onlangs gerenoveerd is, voorzien van een compleet gamma fitnessapparatuur van Technogym.
Dit alles onder professionele begeleiding en in een sociale en gezellige sfeer.
Jong en oud, man of vrouw zelfs jongeren zijn bij ons welkom.

Ook onze kleedkamers zijn er zowel voor dames en heren deze hebben beiden een douche dit in optimale hygiënische omstandigheden.

In de kantine kan je terecht voor een fris-of sportdrank en voor een gezellige babbel. Voor voedingssupplementen kan je bij ons ook terecht.

Uw persoonlijke spullen kan je in een locker kwijt.

Je kan bij Powersport Lebbeke terecht voor:
Krachttraining: Kracht- of powertraining doet beroep op oefeningen aan een relatief hoge belasting met als hoofddoel de kracht en/of het volume van de spieren te doen toenemen.

Conditietraining: Het opbouwen van je conditie is natuurlijk van essentieel belang als je wilt beginnen met sporten of aan je gezondheid wilt werken.

Spieropbouw: Spieropbouw wordt door sommigen nog steeds geassocieerd met hardcore bodybuilding. Dit is echter in onze health- en wellnesscultuur niet meer aan de orde. Voornamelijk mannelijke modellen op de covers van bijvoorbeeld Men's Health doen aan spieropbouwende training. Deze specifieke manier van training kunnen we dan ook beter betitelen als cosmetisch trainen.

Cardiofitness: Cardiofitness ofwel Cardiotraining is de training van het hart- en vaatstelsel, oftewel, het verbeteren van het uithoudingsvermogen.
Het verbeteren van de conditie hangt nauw samen met het verbeteren van lenigheid, snelheid en coördinatie.

Bodybuilding: Bodybuilding is het bouwen aan je lichaam d.m.v. krachttraining met gewichten,de voeding en de supplementen die je ervoor gebruikt, om een zo mooi geproportioneerd gespierd mogelijk lichaam te ontwikkelen.

Olympisch gewichtheffen: Wij hebben als doel het Olympisch gewichtheffen op een verantwoorde en veilige manier te introduceren bij een groot publiek. Je kunt door gewichtheffen te beoefenen niet alleen fit en sterk worden, maar ook een sportieve uitdaging aangaan. Je bent overigens niet snel te oud of te jong voor het beoefenen van deze sport.

Powerlifting: Ongeveer 50 jaar geleden is een tweede tak binnen het gewichtheffen ontstaan, Powerlifting genaamd. Hierbij speelt bijna uitsluitend de maximale kracht een rol; de techniek van uitvoering is redelijk eenvoudig. De drie bewegingen die in wedstrijden Powerlifting worden uitgevoerd zijn de squat, de bench-press en de deadlift.

Waar wacht je nog op? Pak jouw sportzak en werk jezelf eens goed in het zweet in Powersport Lebbeke.

Les activités proposées par Powersport Lebbeke

Fitness

Les infos pratiques

Powersport Lebbeke

Vondelstraat 1, 9280 Lebbeke

Les horaires

Lundi et Mardi

09:30 à 21:30

Mercredi

09:30 à 21:00

Jeudi

09:30 à 21:30

Vendredi

09:30 à 21:00

Samedi

10:00 à 17:00

Dimanche

10:00 à 13:00

Les plus

Douches

Parking gratuit

300 activités chez 4000 enseignes partenaires !

Je suis déjà bénéficiaire de Gymlib

Découvrez nos autres partenaires

300 activités chez 4000 enseignes partenaires !

Je suis déjà bénéficiaire de Gymlib