Gymlib Logo
Gymlib Logo

Notre catalogue d’enseignes

résultat

À propos de cette salle

Graag Tennissen in Antwerpen? Hier stellen we tennisclub Maccabi voor!
Deze club was vroeger enkel voor leden beschikbaar, maar stelt sinds kort de deuren open voor iedereen. De nieuwe eigenaars willen hier graag meer en jonger publiek, hier zal dan ook aan de infrastructuur gewerkt worden wat ook al deels gedaan is. De Gymlib pas geeft je toegang tot 1 tennis veld.

Maccabi tennis club is makkelijk te bereiken met de wagen als de bus. Met de wagen komende van Brussel neem je de E40 richting Zaventem/Gent/Antwerpen deze volgt u ongeveer 4km. Waarna u de E19 opgaat richting Antwerpen/Mechelen gedurende 32km aanhouden. Hierna neemt u de afslag 6-Wilrijk en voeg in op de R11 richting Hoboken. De R11 draait naar rechts en wordt de Krijgsbaan daarop volgend weg vervolgen naar het Jaak Schram Plantsoen. Uw weg vervolgen naar de Jozef Leemanslaan daarna linksaf naar de Kapelstraat na zo een 200m rechts afslaan op de Daniel Baginierlaan. Dan zo een 200m verder nogmaals links afslaan op de Lenaart de Landrelaan na 180 meter rechtsaf op de Maccabilaan. De wagen kan u parkeren op de zijkant van de weg en dit aan beide kanten.
Met de bussen 13,298 geraakt u ook aan Maccabi Tennis deze stoppen aan halte's Hoboken Boombekelaan en Hoboken K.Du Boislaan.

Maccabi Tennis bied je een totaal pakket aan. Je kan er naar harte lust tennissen op de vele terreinen en ondertussen kunnen de kleinste onder ons lekker spelen in de daarvoor voorziene accommodatie. Daarbij komt dat deze club vrij afgesloten is en dat je zeer gerust kan zijn ondertussen je speelt en de kinderen in de speeltuin zijn. Na het sporten kan je gerust genieten van een verfrissende douche ook is er mogelijkheid voor een drankje en een snack te nuttigen. Kortom een zeer volledige en aangename club waar je, je ook snel zal thuis voelen.

Praktische info kan u nog vinden op deze link hier.
Voor een veld te reserveren kan je natuurlijk een telefoontje plegen op het nummer 03 827 40 57

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

Zo ben je klaar om eens goed te Tennissen? Twijfel dan zeker niet en haast je naar Maccabi Tennis Club. Het systeem van Gymlib is onbeperkt en volledig vrijblijvend. !

Activités disponibles

Hiit!

Faites plus de sport, pour moins
cher grâce à votre entreprise !

Gymlib permet à votre entreprise de prendre en charge une partie du prix de l’abonnement. Seul le reste est à votre charge !

Faites plus de sport, pour moins 
cher grâce à votre entreprise !

Comment ça marche ?

Hero video poster

Réservez vos séances en quelques clics

Faites vos séances depuis chez vous ou n'importe où

Participez à des challenges de pas avec votre entreprise

Motivez-vous entre collègues pour s'entraîner ensemble

Comment ça marche ?

Réservez vos séances en quelques clics

Faites vos séances depuis chez vous ou n'importe où

Participez à des challenges de pas avec votre entreprise

Motivez-vous entre collègues pour s'entraîner ensemble

Hero video poster

Les infos pratiques

Adresse

Maccabi Tennis Antwerpen

Maccabilaan 32 B

2660 Hoboken

Les horaires

Du Lundi au Vendredi

10:00 à 22:00

Samedi et Dimanche

09:00 à 18:00

Les plus

Douches

Parking gratuit

WI-FI