Gymlib Logo
Gymlib Logo

Notre catalogue d’enseignes

résultat

Toutes les photos de Klimzaal Biover Sport Blaarmeersen Gent

À propos de cette salle

Klimzaal Biover Sport Blaarmeersen Gent opent de deuren voor Gymlib. Het nieuwe klim- en avonturencentrum is met een totale klimoppervlakte van zo'n 3500 m² één van de grootste klimzalen ter wereld.

Je kan er klimmen, avontuur en ontspanning combineren in één centrum. Zowel de absolute beginneling als de doorgedreven competitieklimmer kan er terecht. De grote boulderzaal is opgedeeld is in verschillende zone's met onder meer een klim- en klautergedeelte voor kleuters (met glijbaan!), recreatieve klimwanden, een competitiewand, een trainingsbord,... De boulderzaal is toegankelijk voor alle Gymlib gebruikers!

Maar je kan hier ook terecht voor lengteklimmen. Klimzaal Biover beschikt zowel indoor als outdoor over een wand met uitdagende klimparcours.

Materiaal kan gehuurd worden in de klimzaal. Voor een paar klimschoenen betaalt u €2.5. In ruil voor het materiaal vragen wij steeds een identiteitskaart als waarborg. 

Er wordt steeds €3 waarborg gevraagd voor de elektronische toegangs- chip

Voor en na het klimmen kan je terecht in de gezellige bar, of het restaurant. De Bleau keuken staat voor feelgood-food: voedzame en evenwichtige gerechten, met originele combinaties uit de internationale keuken aan democratische prijzen. De keuken gebruikt zoveel mogelijk biologische, eerlijke, volkoren en niet-geraffineerde producten.

Bereikbaarheid:

- Met de auto kunt u gratis parkeren langs de watersportbaan. (op het domein van de Blaarmeersen parkeren is betalend van mei tot augustus)
- Met de bus kunt u afstappen aan de halte "Blaarmeersen", dit via lijnen 38, 39, 41 of 43.

Al klaar om te gaan klimmen naar oneindige hoogtes? Haast je naar de Klimzaal in Gent!

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

Een Gymlib pass geeft u recht op één uurtje lengteklimmen gecombineerd met één uurtje boulderen. BELANGRIJK: voor het lengteklimmen is het noodzakelijk om een klimvaardigheidsbewijs mee te brengen en te tonen aan het onthaal van de klimzaal. Zonder klimvaardigheidsbewijs, krijg je GEEN toegang tot het lengteklimmen. 

Activités disponibles

Hiit!

Faites plus de sport, pour moins
cher grâce à votre entreprise !

Gymlib permet à votre entreprise de prendre en charge une partie du prix de l’abonnement. Seul le reste est à votre charge !

Comment ça marche ?

Réservez vos séances en quelques clics

Faites vos séances depuis chez vous ou n'importe où

Participez à des challenges de pas avec votre entreprise

Motivez-vous entre collègues pour s'entraîner ensemble

Comment ça marche ?

Réservez vos séances en quelques clics

Faites vos séances depuis chez vous ou n'importe où

Participez à des challenges de pas avec votre entreprise

Motivez-vous entre collègues pour s'entraîner ensemble

Les infos pratiques de Klimzaal Biover Sport Blaarmeersen Gent

Adresse

Horaires

Du Lundi au Vendredi

10:00 à 23:00

Samedi et Dimanche

10:00 à 22:00

Avis et Commentaires

3.5

star

(4)

Maud

28/11/2022

Deze zaak aanvaardt geen Gymlib meer. Best de app updaten

Marijke

03/07/2020

Amber

09/02/2020

Bart

01/02/2020