Gymlib Logo
Gymlib Logo
Gymlib Logo
Gymlib Logo

Notre catalogue d’enseignes

résultat

Keep Fit Groepslessen Kortrijk

Ouvert

Keep Fit Groepslessen Kortrijk - Wevelgem

Menenstraat 368, 8560

Op zoek naar een plaats in de nabijheid van Kortrijk om in groep het onderste uit de kan te halen? Zoek niet langer! Welkom bij Keep Fit Groepslessen Kortrijk!
Welke groepslessen biedt Keep Fit Groepslessen Kortrijk aan?

Sevillanas (Flamenco): Andalusische dans, op beginners niveau.

Piloxing: Piloxing is een groepsles waarbij de spieropbouw van pilates, de cardio en de kracht van het boxen en de fun van het dansen worden gecombineerd tot een high energy work-out! Geen goede conditie? Geen zorgen, we maken dat iedereen aan de les kan deelnemen elk op zijn eigen niveau. Be there!

Sportief paaldansen: Kom proeven van deze nieuwe sportdiscipline. U traint uw hele lichaam. Ervaring en ideale maten zijn niet vereist. Erotiek komt hier niet aan te pas. In een ongedwongen sfeer wordt er gewerkt van persoon tot persoon, volgens de fysieke mogelijkheden van eenieder. Zo leert iedereen de kneepjes van het vak op zijn eigen tempo.

BBB (Buik, Billen, Benen): Verlies overtollige kilo's met BBB. Hier worden verschillende vormen van bewegen gebruikt, zoals spierversterkende oefeningen, low-impact oefeningen en cardio-oefeningen. Een les waarin aandacht is voor het gehele lichaam en zou eigenlijk BBBHB moeten heten omdat zowel de Buik, Billen, Benen aan bod komen alsook de Heupen en de Borsten. Kortom, alle lichaamsdelen waar dames over het algemeen aan willen werken.

Spinning:Een spurt naar een gezond lichaam. Spinning is de meest gegeerde sport op dit moment. Al fietsend wordt u, op meeswingende muziek, in een flitsend kader meegevoerd. U bemerkt al vlug de positieve effecten van spinning.

Na een intense groepsles heb je de mogelijkheid om in de Keep Fit Taverne, bij een verfrissend drankje, even op adem te komen.

Keep Fit Groepslessen Kortrijk is gemakkelijk te bereiken met de wagen en het openbaar vervoer. Met de wagen komende van Kortrijk ben je er op minder dan een kwartiertje. De parking voor de deur is gratis.
Neem je liever de bus? Op 180 meter van Keep Fit stopt bus 40 aan de halte "Wevelgem Vliegmachine". Vanaf het station van Kortrijk, ben je 25 minuutjes onderweg.

Een mooi overzicht van alle mogelijke groepslessen vind je hier: uurrooster

Reservatie is nodig, via telefoon (+32 471 403 009) of via e-mail (info@keep-fit.be).

Les activités proposées par Keep Fit Groepslessen Kortrijk

Cycling

Fitness

Pole dance

Les infos pratiques

Keep Fit Groepslessen Kortrijk

Menenstraat 368, 8560 Wevelgem

Les horaires

Du Lundi au Vendredi

08:00 à 20:00

Samedi et Dimanche

09:00 à 18:00

Les plus

Douches

Parking gratuit

WI-FI

300 activités chez 4000 enseignes partenaires !

Découvrez nos autres partenaires

300 activités chez 4000 enseignes partenaires !