Notre catalogue d’enseignes

résultat

Toutes les photos de Inspirational Yoga Antwerpen

À propos de cette salle

Gymlib biedt u de mogelijkheid aan om  kwalitatieve yogalessen te volgen dankzij Inspirational Yoga gelegen in het zuiden van antwerpen!  Ze beschikken over zeer veel kennis. Ze bieden een ontmoetingsplaats waar mensen geïnspireerd worden om hun welzijn te verbeteren. Je leert op je eigen tempo, je voelt je beter en geniet meer van het leven, je zwangerschap, je bevalling , het ouderschap en je gouden jaren. Inspirational Yoga opent voor u zijn deuren, zodat u er het beste van kan maken!

Zin om yoga te leren op een professionele manier?

Het concept van Inspirational yoga is door middel van yoga je een ander zicht op het leven te geven. Eentje waar kalmte, ontmoetingen en de persoon centraal staan om zich beter te voelen.

Bij Inspirational Yoga staan we voor kwaliteit boven kwantiteit. We bieden daarom lessen aan met een beperkt aantal deelnemers en zorgen voor een persoonlijk contact en aandacht voor iedereen. We begrijpen dat niet iedereen even lenig of ervaren is en daarom stellen we graag ervaren- en/of beginnersopties voor. Zo voelt iedereen zich begrepen en kan je optimaal genieten van je les.

Om de openingsuren te bekijken klik dan hier

 

 

De yoga studio is gelegen in een prachtige loft aan het populaire Zuid van Antwerpen. Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (oa tram 24) en op wandelafstand van het treinstation Antwerpen-Zuid. Er zijn recent ook heel wat nieuwe bussen en trams bijgekomen in de Brederodestraat.

Aan het einde van de straat is er een fietsstation. En je fiets kan je binnen onze poort parkeren. Met de auto kan je gratis parkeren vanaf 19u... voor overdag is er een grote gratis parking op de Desguinlei, op 10 min wandelen. Matjes en de verschillende props zijn aanwezig om te gebruiken maar breng gerust je eigen materiaal mee indien je dat wenst. We doen yoga blootvoets en met makkelijke kleren aan. Denk eraan dat de deuren sluiten als de les begint dus wees op tijd of nog beter kom 15 minuutjes op voorhand om je comfortabel te installeren. Als je niet weet naar welke les te komen, neem dan een kijkje bij het lesprogramma of bij het yoga aanbod.

Gymlib wenst u een aangename sessie bij Inspirational Yoga te Antwerpen!

Activités disponibles

Hiit!

Faites plus de sport, pour moins
cher grâce à votre entreprise !

Gymlib permet à votre entreprise de prendre en charge une partie du prix de l’abonnement. Seul le reste est à votre charge !

Faites plus de sport, pour moins 
cher grâce à votre entreprise !

Comment ça marche ?

Hero video poster

Réservez vos séances en quelques clics

Faites vos séances depuis chez vous ou n'importe où

Participez à des challenges de pas avec votre entreprise

Motivez-vous entre collègues pour s'entraîner ensemble

Comment ça marche ?

Réservez vos séances en quelques clics

Faites vos séances depuis chez vous ou n'importe où

Participez à des challenges de pas avec votre entreprise

Motivez-vous entre collègues pour s'entraîner ensemble

Hero video poster

Les infos pratiques de Inspirational Yoga Antwerpen

Adresse

Horaires

Du Lundi au Vendredi

08:00 à 20:00

Samedi et Dimanche

09:00 à 18:00

Les plus

Douches

Parking gratuit

WI-FI

Avis et Commentaires

5

star

(1)

Wout

20/10/2020