Gymlib Logo
Gymlib Logo

Notre catalogue d’enseignes

résultat

À propos de cette salle

Bonus : deze zaal heeft geen limiet, u kunt deze zaal dus elke dag bezoeken !

Zoek jij een sportgelegenheid in de buurt van Rumst? Zoek niet verder! Gymlib opent voor jou de deuren van Gym Tonic. Dit is een vooruitstrevende en innovatieve fitness.

Gym Tonic is een innoverend sport- en gezondheidscentrum met eraan verbonden de groepspraktijk 4Effect. Gym Tonic staat voor een totaalaanpak op maat door de professionele begeleiding van het deskundig team van lesgevers en trainers en de diepgaande ondersteuning van onze groepspraktijk waarbij een kinesitherapeuten, osteopaat, diëtiste en mental coach samenwerken volgens dezelfde visie.

Bij Gym Tonic kunnen leden individueel sporten op state-of-the-art toestellen, zich persoonlijk laten begeleiden door één van de personal coaches of deelnemen aan één van de meer dan 30 groepstrainingen per week. Door de wisselwerking tussen het aanbod van Gym Tonic en van de groepspraktijk 4Effect kunnen onze leden bovendien voortdurend gerust zijn dat er steeds aandacht is voor hun vragen, noden of wensen vanuit een totaalaanpak.

Bij Gym Tonic streven we steeds naar een optimaal Gym Tonic Effect waarbij sporten leuk én effectief is. We laten onze leden dan ook graag het Gym Tonic Effect ervaren en vertalen sporten voor hen naar een bruisende beleving vanuit hun persoonlijke Fit Effect, Firm Effect en Fizzle Effect.

Het Fit Effect bereik je dankzij ons doordacht aanbod aan bewegingsprogramma’s individueel en in groep, waardoor je je terug fit, gezond en vitaal voelt.

Het Firm Effect bereik je door de intensieve begeleiding van onze personal coaches en de ondersteuning van onze groepspraktijk 4Effect waarbij je als clublid vanuit een totaalaanpak nog effectiever wordt geholpen.

Tenslotte kan je jouw Fizzle Effect ten volle ervaren in onze warme, attente en vertrouwde omgeving waarbij je kan sporten & wellnessen in een energieke, maar ontspannen sfeer. Bij Gym Tonic kies je voor wederzijdse inspanningen en engagement, zowel door ons als door jouzelf, en zorgen we zo samen voor een positief totaaleffect op jouw leven of met andere woorden, het Gym Tonic Effect.

Als Gymlib gebruiker kan je gebruik maken van de sportaccomodatie die Gym Tonic ter beschikking stelt. Handdoeken kunnen verkregen worden aan de balie.

Gym Tonic is zeer makkelijk bereikbaar met de auto, fiets of bromfiets. U vindt ons langs de A12 in Reet/Rumst. Wij beschikken over een ruime parking.
Komende vanuit Brussel: in de Rupeltunel uitrit Boom nemen en bovenaan de tunnel verderrijden richting Antwerpen (links nemen). Gym Tonic bevindt zich ongeveer 3 km verder op 500 m van AZ Heilige Familie.
Komende vanuit Antwerpen: T.h.v. SKM buitenrijbaan van de A12 nemen, …. t.h.v. Delhaize Reet terugdraaien richting Antwerpen. Gym Tonic bevindt zich 500m voorbij AZ Heilige Familie.

Openbaar vervoer:
Bus 500 stopt op ongeveer 50m van Gym Tonic (op de A12 richting Antwerpen)
Bus 295 stopt op ongeveer 50m van Gym Tonic (op de A12 richting Boom)

Je kan de openingsuren hier ontdekken. Meer informatie over hun aaanbod kan je hier terugvinden.

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 


Wil jij stoom afblazen of ben je klaar om je eens goed uit te leven? Het Gym Tonic team staat voor jullie klaar. Het systeem van Gymlib is volledig vrijblijvend. Elke pas geeft jouw toegang tot al onze faciliteiten !

Activités disponibles

Fitness

Sauna

Hiit!

Faites plus de sport, pour moins
cher grâce à votre entreprise !

Gymlib permet à votre entreprise de prendre en charge une partie du prix de l’abonnement. Seul le reste est à votre charge !

Faites plus de sport, pour moins 
cher grâce à votre entreprise !

Comment ça marche ?

Hero video poster

Réservez vos séances en quelques clics

Faites vos séances depuis chez vous ou n'importe où

Participez à des challenges de pas avec votre entreprise

Motivez-vous entre collègues pour s'entraîner ensemble

Comment ça marche ?

Réservez vos séances en quelques clics

Faites vos séances depuis chez vous ou n'importe où

Participez à des challenges de pas avec votre entreprise

Motivez-vous entre collègues pour s'entraîner ensemble

Hero video poster

Les infos pratiques

Adresse

Gym tonic Reet

Antwerpsestraat 12/14

2840 Reet

Les horaires

Lundi

09:00 à 22:30

Mardi

07:00 à 22:30

Mercredi

09:00 à 22:30

Jeudi

07:00 à 22:30

Vendredi

09:00 à 20:30

Samedi

09:00 à 13:00

Dimanche

10:00 à 16:00

Les plus

Douches

Parking gratuit

Sauna

WI-FI

Les avis

star

4.3

(7)

Danny

27/01/2023

Pieter

24/12/2021

Michael

23/12/2021

Personeel had nog nooit van gymlib gehoord. Wel voor 1 keer binnen gemogen

Ilse

20/07/2020

Griet

27/01/2020

Els

27/01/2020

Kim

26/01/2020