Gymlib Logo
Gymlib Logo
Gymlib Logo
Gymlib Logo

Notre catalogue d’enseignes

résultat

Fitter&Fitter Leuven

Ouvert

Fitter&Fitter Leuven - Leuven

Dijledreef 28, 3010

Wenst u een paar kilootjes kwijt te spelen? Of wil u gewoon een betere conditie? Dan stellen wij Fitter&Fitter aan u voor!

Fitter&Fitter organiseert outdoor bootcamps in tal van Vlaams-Brabantse gemeenten. Pittige en originele sportactiviteiten in de frisse buitenlucht.

De bootcamplessen zijn een speelse full body training voor jong en oud. De sportcoaches houden rekening met je persoonlijke ritme, zetten maximaal in op blessurepreventie en trakteren graag op tips and tricks. De gevarieerde bootcampoefeningen die elementen bevatten van o.a. Crossfit, Pilates en BBB, de frisse buitenlucht en de groepssfeer zorgen ervoor dat je amper beseft dat je traint. Alle bootcamps worden gegeven door enthousiaste en professionele sportbegeleiders.

Back to nature, back to the roots
Gespot op Instagram of gezien op televisie, maar waar komt de term ‘bootcamp’ eigenlijk vandaag? Een bootcamp is een term afkomstig uit het leger en betekent eigenlijk gewoon algemene, complete conditietraining, met gebruik van materialen die voor handen zijn, en als er geen materialen zijn, dan is er nog steeds het eigen lichaamsgewicht om mee te trainen. Fitter&Fitter-hoofdtrainer Bart was in een vorig leven nog physical coach in het leger en haalde daar de mosterd. Ben je op zoek naar een leuke, doeltreffende en authentieke bootcamp, dan zit je bij Fitter&Fitter goed!

Tijdens de bootcamp les gaan we terug naar de natuur. Je conditie wordt 100% aangepakt. We combineren krachttraining met oefeningen gericht op je uithoudingsvermogen, behendigheid en snelheid. Met een snelle opeenvolging van bootcamp exercises zorgt je coach ervoor dat de training een complete én haalbare sessie is voor elke deelnemer. De fun, de adrenaline en het groepsgevoel geven je de nodige energie wanneer die even op lijkt te zijn. We gebruiken wat de natuur ons geeft: hellingen, takken, ons eigen gewicht of dat van onze partner. Daarnaast schakelen we kleine materialen in, voor extra plezier.

De 6 ingrediënten die leiden naar je 6-pack:
Prachtige natuur
Individuele oefeningen, duo work-out of oefeningen in groep
Kracht, behendigheid, snelheid, uithouding en ademhaling
Spannende wedstrijden, spelletjes en veel fun
Mentale ontspanning meets doorzettingsvermogen
De perfecte - fysieke - teambuilding

Uurrooster en locaties:

Les activités proposées par Fitter&Fitter Leuven

Bootcamp

Les infos pratiques

Fitter&Fitter Leuven

Dijledreef 28, 3010 Leuven

Les horaires

Du Lundi au Vendredi

08:00 à 20:00

Samedi et Dimanche

09:00 à 18:00

Les plus

300 activités chez 4000 enseignes partenaires !

Je suis déjà bénéficiaire de Gymlib

Découvrez nos autres partenaires

300 activités chez 4000 enseignes partenaires !

Je suis déjà bénéficiaire de Gymlib