Gymlib Logo
Gymlib Logo

Notre catalogue d’enseignes

résultat

À propos de cette salle

Woon of werk je in de buurt van Lochristi of Gent en zoek je naar een sportgelegenheid? Zoek niet verder, Gymlib opent voor jou de deuren van “Fit-Out Lochristi”, de beste fitnessclub in jouw buurt.Het centrum is gelegen op de N70 van Gent naar Lokeren.

Het is zeer gemakkelijk bereikbaar vanuit Gent en omstreken via de R4 voor wie vanaf de E17 komt of via de N70 vanuit het centrum van Gent.

Het team van Fit-Out Lochristi ontvangt jullie met plezier in hun sport- en gezondheidscentrum. De zalen zijn modern ingericht en stralen een professionele toch gezellige sfeer uit. Ter plaatse vindt je het professionele materiaal dat op jullie wacht. Maar er zijn ook andere ruimtes voorbehouden voor de groepslessen. Naast hun sportieve accomodatie bieden zij nog een wellness accomodatie aan die voor iedereen toegankelijk is. Als je na een bezoek aan de sauna of na de training nog wil uitblazen of bijpraten, dan biedt Fit-Out Lochristi jullie nog een gezellige lounge. Ideaal om volledig tot rust te komen. Bij Fit-Out wordt elke klant persoonlijk, gericht en blijvend begeleid met een specifiek trainingsprogramma. Wil je weten hoe we te werk gaan? Klik voor meer informatie en bekijk het filmpje! HIER.

De coach van Fit-Out is steeds aanwezig in de fitnesszaal om beweegadvies te geven. Dankzij de vol-automatische toestellen in onze gym van eGym verlies je nooit meer je motivatie! Ben je op zoek naar een work-out om je conditie of kracht op te bouwen, zoek je een balans tussen evenwicht en souplesse of hou je meer van een geweldige dans work-out, dan vind je zeker bij Fit-out een les die bij je past! Fit-out is meer dan alleen fitness! Kom zeker genieten van ons wellness gedeelte. Bij Fit-out kan je na het sporten nog even gezellig napraten aan onze loungebar. In de zomerperiode kan dat op ons zonneterras. Niet-leden zijn ook welkom!

Groepslessen bij Fit-Out Lochristi bestaan onder andere uit:
- Voor kracht en conditie: Body Combat, Core Training, Cardio Box, BBB, Body Pump, Bootcamp, Ultimate Body Interval
- Voor Body en mind: Poweryoga, Yoga, Tai Chi, Pilates, Balance
- Leuke Dansworkouts: Body Jam, Zumba, Dance Fiesta
- Indoor cycling: Start2Bike
- Specifieke groeps- en circuittraining: TRX Suspentietraining, Octane circuittraining, Core training (Core&Legs - Core&Abs), Fatburning, Functional training, Functional LIGHT training, H.I.T., OUTDOOR Summer Boost.- BBB (voor de buik-, bil- en benen), en veel meer.Meer informatie over de groepslessen kan je hier vinden. HIER. Om de openingsuren te raadplegen HIER.


Vergeet niet om te reserveren voor de groepslessen op het telefoonnummer (09 337 00 92) of per mail (lochristi@fit-out.be ).

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

Ben jij geïnteresseerd? Wacht niet langer en kom in je mooiste outfit naar Fit-Out Lochristi! En vergeet je Gymlib pass niet Volledig vrijblijvend !

Activités disponibles

Hiit!

Faites plus de sport, pour moins
cher grâce à votre entreprise !

Gymlib permet à votre entreprise de prendre en charge une partie du prix de l’abonnement. Seul le reste est à votre charge !

Faites plus de sport, pour moins 
cher grâce à votre entreprise !

Comment ça marche ?

Hero video poster

Réservez vos séances en quelques clics

Faites vos séances depuis chez vous ou n'importe où

Participez à des challenges de pas avec votre entreprise

Motivez-vous entre collègues pour s'entraîner ensemble

Comment ça marche ?

Réservez vos séances en quelques clics

Faites vos séances depuis chez vous ou n'importe où

Participez à des challenges de pas avec votre entreprise

Motivez-vous entre collègues pour s'entraîner ensemble

Hero video poster

Les infos pratiques

Adresse

Fit Out Lochristi

Antwerpsesteenweg 69-0101

9080 Lochristi

Les horaires

Lundi

Fermé

Du Mardi au Vendredi

09:00 à 22:00

Samedi

09:00 à 13:00

Dimanche

Fermé

Les plus

Douches

Parking gratuit

Sauna

WI-FI