Gymlib Logo
Gymlib Logo

Notre catalogue d’enseignes

résultat

À propos de cette salle

Op de eerste verdieping van het Dok Noord winkelcentrum vinden we de leuke en goed uitgeruste fitnesszaal van Fit. Eens je je in deze zaal bevindt, gaat er ongetwijfeld een nieuwe wereld voor je open!

Fit. is een no-nonsense fitnesszaal, die het verschil maakt daar waar anonieme fitnessketens de fitnesswereld domineren. Want bieden die wel écht wat jij zoekt?!

Fit. werkt met een dynamisch en gemotiveerd team van verschillende sport- en bewegingsexperts, elk met hun eigen kennis en expertise. Het resultaat is een zeer divers en uitgebreid aanbod van groepslessen, voor elk wat wils, voor elk niveau en voor elke leeftijd!

Algemeen focussen de groepslessen op spierkracht, conditie, flexibiliteit, mobiliteit en balans, maar het spreekt voor zich dat bij de ene les het accent meer op het ene onderdeel dan het andere ligt. Het duidelijke overzicht op de website van Fit. geeft een goed, visueel beeld van welke les focust op wat. Dit zal je helpen om jou wegwijs te maken in het aanbod van Fit. en jouw doelstellingen te bereiken.

Bovendien gaat het team van Fit. prat op een persoonlijke aanpak in een gemoedelijke sfeer: jij bent de ster! 

De club beschikt over mooie mannen- en vrouwenkleedkamers, met goede douches, lockers en zelfs haardrogers. Napraten of wachten tot jouw groepsles begint kan in de gezellige zithoek, inclusief gratis koffie en lectuur!

Nog een grote troef van Fit.: als je komt sporten bij Fit kan je gedurende 1u 20min gratis parkeren in de ondergrondse parking van Dok Noord.  
Volg in de parking de borden winkelcentrum, neem de lift of de trap naar de eerste verdieping en wandel nog een 50 meter tot bij Fit.

Reserveren is voor de meeste lessen niet nodig, je geniet dus van alle flexibiliteit en je kan steeds last-minute beslissen om te komen sporten! Enkel voor sommige spinningslessen (op dinsdag, donderdag en zaterdag) kun je best reserveren. Dit kan je doen op de pagina van het uurrooster via deze link. Voor alle andere lessen is reserveren niet nodig, er is steeds voldoende materiaal voor handen.

Wil je liever in een beperkte kring komen sporten, bijvoorbeeld met vrienden of collega's? Ook dat kan bij Fit.! Voor meer info, gelieve contact op te nemen met Fit.

 

 

Hiit!

Faites plus de sport, pour moins
cher grâce à votre entreprise !

Gymlib permet à votre entreprise de prendre en charge une partie du prix de l’abonnement. Seul le reste est à votre charge !

Faites plus de sport, pour moins 
cher grâce à votre entreprise !

Comment ça marche ?

Hero video poster

Réservez vos séances en quelques clics

Faites vos séances depuis chez vous ou n'importe où

Participez à des challenges de pas avec votre entreprise

Motivez-vous entre collègues pour s'entraîner ensemble

Comment ça marche ?

Réservez vos séances en quelques clics

Faites vos séances depuis chez vous ou n'importe où

Participez à des challenges de pas avec votre entreprise

Motivez-vous entre collègues pour s'entraîner ensemble

Hero video poster

Les infos pratiques

Adresse

Fit. Gent

3 Dok-Noord

9000 Gent

Les horaires

Du Lundi au Vendredi

08:00 à 20:00

Samedi et Dimanche

09:00 à 18:00

Les plus

Douches

Parking gratuit

Les avis

star

5

(1)

Davy

29/06/2020