Gymlib Logo
Gymlib Logo
Gymlib Logo
Gymlib Logo

Notre catalogue d’enseignes

résultat

Fast fitness Deinze

Ouvert

Fast fitness Deinze - Deinze

Toekomststraat 16, 9800

Graag fitnessen in de buurt van Gent? Hier stellen wij Fast Fitness Deinze voor!
Deze fitness is slechts op 30min rijden van Gent Centrum. En beschikt over zeer recente toestellen maar ook een zaal voor het zwaardere werk waar je enkel met gewichten kan werken.

Met de wagen is deze fitness makkelijk te bereiken. Komende van Brussel rij je op de E40 richting Gent/Aalst daarna volg je de rechterrijstrook bij het knooppunt Zwijnaarde om de borden E17 richting Kortrijk te volgen. Neem afslag 7-Deinze en voeg in op de Steenweg Deinze/de N35 richting Deinze.
Na deze zo een 2 km gevolgd te hebben sla je rechts af op de Krekelstraat na zo een 500 meter sla je dan weer linksaf op de Poelstraat. Op deze weg kom je aan je rechterzijde de Toekomstraat tegen deze sla je natuurlijk in en zal je de fitness zien op je linkerzijde. Opgelet parking is een beetje verder in de straat.
Ook met de bus is deze makkelijk te bereiken. Waaronder de bussen 125,450 deze stoppen vlak om de hoek aan de Toekomststraat.

Fast Fitness is zo een 3 jaar geleden overgenomen door Jan en doet dit hart en ziel. Douches zijn aanwezig best voorzie je wel zelf je zeep, handdoek en een slotje voor je locker veilig te stellen. Deze fitness beschikt niet alleen over recente apparatuur maar ook nog een box zaal en 2 squash zalen. Wat er echter ook uniek is functional training. Bij Functional training verbeter je jouw uithoudingvermogen, kracht, stabiliteit, snelheid en flexibiliteit. De tijdsduur is niet van belang en kan dan ook per week verschillen, maar meestal ligt deze rond de 30 à 40 minuten. De oefeningen zijn functioneel, d.w.z. dat het lichaam getraind wordt om activiteiten uit het dagelijks leven met gemak te kunnen uitvoeren.

Opgelet ga je voor het eerst naar deze fitness best even bellen voor je vertrekt 09 386 67 12 zo ben je zeker dat je pass kan gevalideerd worden.

Les activités proposées par Fast fitness Deinze

Les infos pratiques

Fast fitness Deinze

Toekomststraat 16, 9800 Deinze

Les horaires

Du Lundi au Vendredi

17:00 à 21:00

Samedi et Dimanche

Fermé

Les plus

Douches

Parking gratuit

WI-FI

Les avis

4

5 avis

ID

Ilse D.

3

HC

Hilde C.

5

MJ

Manue J.

3

FB

Frédérique B.

4

WT

Wendy T.

5

300 activités chez 4000 enseignes partenaires !

Je suis déjà bénéficiaire de Gymlib

Découvrez nos autres partenaires

300 activités chez 4000 enseignes partenaires !

Je suis déjà bénéficiaire de Gymlib