Gymlib Logo
Gymlib Logo

Notre catalogue d’enseignes

résultat

Toutes les photos de Fast fitness Deinze

À propos de cette salle

Graag fitnessen in de buurt van Gent? Hier stellen wij Fast Fitness Deinze voor!
Deze fitness is slechts op 30min rijden van Gent Centrum. En beschikt over zeer recente toestellen maar ook een zaal voor het zwaardere werk waar je enkel met gewichten kan werken.

Met de wagen is deze fitness makkelijk te bereiken. Komende van Brussel rij je op de E40 richting Gent/Aalst daarna volg je de rechterrijstrook bij het knooppunt Zwijnaarde om de borden E17 richting Kortrijk te volgen. Neem afslag 7-Deinze en voeg in op de Steenweg Deinze/de N35 richting Deinze.
Na deze zo een 2 km gevolgd te hebben sla je rechts af op de Krekelstraat na zo een 500 meter sla je dan weer linksaf op de Poelstraat. Op deze weg kom je aan je rechterzijde de Toekomstraat tegen deze sla je natuurlijk in en zal je de fitness zien op je linkerzijde. Opgelet parking is een beetje verder in de straat.
Ook met de bus is deze makkelijk te bereiken. Waaronder de bussen 125,450 deze stoppen vlak om de hoek aan de Toekomststraat.

Fast Fitness is zo een 3 jaar geleden overgenomen door Jan en doet dit hart en ziel. Douches zijn aanwezig best voorzie je wel zelf je zeep, handdoek en een slotje voor je locker veilig te stellen. Deze fitness beschikt niet alleen over recente apparatuur maar ook nog een box zaal en 2 squash zalen. Wat er echter ook uniek is functional training. Bij Functional training verbeter je jouw uithoudingvermogen, kracht, stabiliteit, snelheid en flexibiliteit. De tijdsduur is niet van belang en kan dan ook per week verschillen, maar meestal ligt deze rond de 30 à 40 minuten. De oefeningen zijn functioneel, d.w.z. dat het lichaam getraind wordt om activiteiten uit het dagelijks leven met gemak te kunnen uitvoeren.

Opgelet ga je voor het eerst naar deze fitness best even bellen voor je vertrekt 09 386 67 12 zo ben je zeker dat je pass kan gevalideerd worden.

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 


Je kan de groepslessen rooster en de openingsuren hier ontdekken hier.
Zo ben je klaar om je eens goed uit te leven op een van de vele activiteiten die Fast Fitness te bieden heeft ? Twijfel dan zeker niet en haast je naar Fast Fitness.

Het Gymlib abonnement is volledig vrijblijvend en geeft je toegang tot de fitness of de groepslessen. Geniet van jouw work-out! ! :)

Activités disponibles

Hiit!

Faites plus de sport, pour moins
cher grâce à votre entreprise !

Gymlib permet à votre entreprise de prendre en charge une partie du prix de l’abonnement. Seul le reste est à votre charge !

Comment ça marche ?

Réservez vos séances en quelques clics

Faites vos séances depuis chez vous ou n'importe où

Participez à des challenges de pas avec votre entreprise

Motivez-vous entre collègues pour s'entraîner ensemble

Comment ça marche ?

Réservez vos séances en quelques clics

Faites vos séances depuis chez vous ou n'importe où

Participez à des challenges de pas avec votre entreprise

Motivez-vous entre collègues pour s'entraîner ensemble

Les infos pratiques de Fast fitness Deinze

Adresse

Horaires

Du Lundi au Vendredi

17:00 à 21:00

Samedi et Dimanche

Fermé

Les plus

Douches

Parking gratuit

WI-FI

Avis et Commentaires

4

star

(5)

Ilse

22/10/2020

Hilde

13/03/2020

Manue

05/03/2020

Frédérique

20/02/2020

Wendy

25/01/2020