Gymlib Logo
Gymlib Logo

Notre catalogue d’enseignes

résultat

À propos de cette salle

Gymlib geeft je toegang naar Be More Active Huldenberg opent voor u zijn deuren, zodat u er het beste van kan maken!

 

Bij ‘Be More Active’ kan je terecht voor Personal Training en groepslessen zoals Yoga, Functioneel Fit, Kickboksen, Move! en Buggy Bootcamp.

De beweegstudio bevind zich te Huldenberg maar geregeld zijn we ook aan het werk in Brussel, Tervuren, Overijse en de rest van België.

We zijn gespecialiseerd in alles wat met natuurlijk bewegen te maken heeft zo ook het aanleren van een goede looptechniek.

Wij helpen jou de juiste keuzes te maken voor een evenwichtig leven waarbij gezondheid op de eerste plaats komt. Via beweging en de juiste voeding worden energie, kracht en vitaliteit gestimuleerd.
Leuke en speelse sessies, waarbij ook hard gewerkt wordt die je op een informatieve en effectieve manier helpen om je sport- en gezondheidsdoelen te bereiken!

Bovendien worden er ook geregeld workshops georganiseerd omtrent zelfverdediging, relaxatie, ademhaling, beweging in de natuur en looptechniek.

Met Gymlib kan u deelnemen aan volgende groepslessen:

Functioneel Fit
Een sterker lichaam maakt het leven aangenamer!
Versterk je lichaam en bouw aan je conditie op een leuke en uitdagende manier met functionele oefeningen gebaseerd op ons natuurlijk bewegingspatroon.
Ons lichaam denkt en functioneert in bewegingen. Om die bewegingen vlot, veilig en beheerst uit te voeren dienen we over coördinatie, kracht en mobiliteit te beschikken. Al deze aspecten komen aan bod tijdens een les Functioneel Fit
Elke oefening is afzonderlijk aanpasbaar in intensiteit en moeilijkheidsgraad. Daardoor kunnen zowel beginners als geoefende sporters volgens eigen mogelijkheden en met evenveel plezier sporten.

Woensdag: 09u00
Donderdag: 20u15

Kickboks (gemengd)
Altijd al eens willen starten met kickboks maar afgeschrikt door het vrij oefenenen in een klassieke club?
Bij ons krijg je de kans om zonder sparren toch te komen oefenen.
Combinaties, coördinatie en techniek training, de nodige cardio en af en toe eens doormeppen :)

Voor alle duidelijkheid: er is enkel contact op elkaars handschoenen. Voor het hardere werk zijn er stootkussens. Ervaring is niet vereist.
Vooral gericht op beginnende en recreatieve boksers. Ideaal om samen met je partner, vriend(in) of collega(‘s) het weekend in te zetten!

Vrijdag: 19u00 – 20u00

Women only Boxing
Vrouwen die altijd eens wouden kickboksen wilden, maar werden afgeschrikt door het feit dat de sport overwegend mannelijk georiënteerd is. Nu krijg je de kans! Combinaties, coördinatie en techniek training, de nodige cardio en af en toe eens goed doormeppen :)
Voor alle duidelijkheid: er is enkel contact op elkaars handschoenen. Voor het hardere werk zijn er stootkussens en bokszakken.
Ervaring is niet vereist.

Woensdag: 19u00 – 20u00 / 20u00 - 21u00


Yoga Flow
Flow yoga is een actievere vorm van yoga. Verschillende houdingen gaan dynamisch en in elkaar over. Flow yoga is ook een vorm van 'adem gesynchroniseerde beweging'. De 'flow' bewegingen kunnen gecombineerd worden met het langer aanhouden van de posities om zo kracht, 'core' stabiliteit en het dieper stretchen op te bouwen. Een leuke sessie met fijne muziek op de achtergrond. Zowel gevorderde Yogi als beginners zijn welkom.

Maandag: 19u00 – 20u15

Alignment Based Yoga
Onze Yoga les op donderdag wordt ook wel eens 'Alignment based Yoga' genoemd omdat er veel aandacht besteed wordt aan ademhaling en houding in elke Yoga positie. Door deze posities wat langer aan te houden zal je algemeen lichaamsbewustzijn erop vooruit gaan, je lichaamshouding zal verbeteren en er wordt gewerkt aan kracht en flexibiliteit.

Donderdag: 18u45 – 19u45

Waar wacht je nog op? Pak jouw sportzak en werk jezelf eens goed in het zweet bij Be More Active.

 

 

 
Het Gymlib abonnement is volledig vrijblijvend en geeft je toegang tot de groepslessen. Geniet van jouw workout !

Activités disponibles

Hiit!

Faites plus de sport, pour moins
cher grâce à votre entreprise !

Gymlib permet à votre entreprise de prendre en charge une partie du prix de l’abonnement. Seul le reste est à votre charge !

Faites plus de sport, pour moins 
cher grâce à votre entreprise !

Comment ça marche ?

Hero video poster

Réservez vos séances en quelques clics

Faites vos séances depuis chez vous ou n'importe où

Participez à des challenges de pas avec votre entreprise

Motivez-vous entre collègues pour s'entraîner ensemble

Comment ça marche ?

Réservez vos séances en quelques clics

Faites vos séances depuis chez vous ou n'importe où

Participez à des challenges de pas avec votre entreprise

Motivez-vous entre collègues pour s'entraîner ensemble

Hero video poster

Les infos pratiques

Adresse

Be More Active Huldenberg

Smeysberg 48

3040 Huldenberg

Les horaires

Du Lundi au Vendredi

08:00 à 20:00

Samedi et Dimanche

09:00 à 18:00

Les avis

star

5

(2)

Ann

02/06/2022

Delia

26/01/2020