Our catalog of brands

result

À propos de cette salle

Heb jij de kracht en stijl om te dansen op een paal of barre? Als Gymlib pashouder kan je het testen!

De eerste enige echte paaldans- en barre studio in Antwerpen is een feit en u als Gymlib pashouder heeft toegang!

 

Open trainingen in paaldansen, barre, floor-barre en stretchen bezorgen je een flinke workout. De gecertificeerde instructeurs bieden je trainingsvormen aan die de ontwikkeling van sterke, lange en slanke spieren stimuleren. Een hoogstaande en welbeleefde ervaring is dus gegarandeerd!

 

Paaldansen is een van de meest opkomende sporten van dit moment, daar waar elegantie en vrouwelijkheid wordt gecombineerd met een intense workout leid dit tot een onvergetelijke ervaring. Barre lessen integendeel is alleen geliefd in de VS, maar vrij onbekend in België. Barre lessen zullen je helpen met de kracht en houding te verbeteren tijdens het paaldansen terwijl het ook de spieren verlengt en definieert wat erg gunstig is, en helpt tijdens het paaldansen je lichaam beter vorm te geven!

Ben jij geïntresseerd? Reserveer voor een van de groepslessen via email! info@vertical-barre.com

Voor deelname is een reservatie vooraf benodigd, geef in je email de gewenste les (+datum en uur) en je acht-cijferige code door. Daarnaast vraagt de studio vriendelijk om eventueel annuleringen vooraf, wederom per e-mail, door te geven.

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

Voor meer informatie en de groepsles roosters neem een kijkje op de website hier

De Studio is gelegen in het haven-gedeelte van Antwerpen, parkeren voor de deur is betalend.

Zo ben je er al klaar voor? Twijfel niet en trek de dans kleren aan waar in je je vrij voelt en maak kennis Vertical Barre!

Het Gymlib abonnement is volledig vrijblijvend en geeft je recht op toegang tot de verschillende groepslessen. Geniet van jouw shine-moment!

 

Activities available

Dance

Practical information

Adresse

Schedule

Monday

17:30 till 22:00

Tuesday

16:30 till 22:00

Wednesday

06:30 till 21:30

Thursday

06:30 till 22:30

Friday

07:00 till 13:30

Saturday

08:30 till 14:00

Sunday

10:00 till 18:00

The reviews

5

star

(1)

Marika

16/03/2020