Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Zoek jij een leuke sport om na het werk jouw even te laten gaan? Contactsport schrikt jou niet af? Thuy Phap biedt een fantastische en onvergelijkbare ervaring aan!

De lessen worden gegeven door Meester HUYNH CHIEU DUONG.
Hij heeft 25 jaar ervaring en was de eerste in Vietnam die samen met Vietnamese meesters de aaneenschakeling van de 8 quyens opzocht. Hij is de enige Meester in België die deze methode onderricht.

Een tiental uren volstaan om de basistechnieken te verwerven.
Deze kunt u verder uitbreiden en uitdiepen. Hoe verder men zich in de methode verdiept, hoe meer er een lichamelijke respons van ontspanning en revitalisering ontstaat, die verfrissend en verjongend inwerkt op het lichaam.

De Thuy Phap methode bestaat uit 8 quyens, technieken om de ademhaling opnieuw op peil te brengen en een KHI CONG THUY PHAP; een specifieke bewegingsreeks uitgediept naar de energetische werking van de thuy phap.
Het totale onderricht bestaat uit 90 lesuren, elke module bestaat uit 10 lesuren die een volledige quyen vormen.
De Beoefenaar heeft de vrije keuze om uit verschillende quyens (reeksen), een reeks apart uit te voeren om zijn conditie te verbeteren.

De Vietnamees beschouwt de THUY PHAP als een ancestraal middel tegen stress, migraine, rugpijnen, gewrichtsblokkades, zwaarlijvigheid, kortom een middel tegen alle kleine ongemakken die ons het leven moeilijk maken.

Meer informatie vind je op onze Website

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

Ben je klaar om je volledig uit te leven? Haast je dan naar Thuy Phap!
Het systeem van Gymlib is volledig vrijblijvend en geeft je recht op een les onder leiding van Meester HUYNH CHIEU DUONG !

Activities available

Combat sports

Practical information

Address

Thuy Phap Sint-Amandsberg

Verkortingsstraat 55

9040 Sint-Amandsberg

Schedule

Monday

09:15 till 10:30

Du Tuesday till Sunday

Fermé