Gymlib Logo
Gymlib Logo
Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

Team Hyena's Antwerpen

Open

Team Hyena's Antwerpen - Antwerpen

Mechelsesteenweg 91, 2018

Wil je graag iets doen aan je conditie. Je lichaam gezond en in vorm krijgen. Of gewoon even al je energie kwijt en ontstressen. Dan ben jij de perfecte persoon om ons team te versterken. Gymlib opent voor jou de deuren van "Team Hyena's" in Antwerpen.

Thaiboks is een verdediging/gevechtsport waarbij er combinatie van stoot, trap, knie en elleboog technieken worden toegepast.
Zowel en aan fysiek, conditie, kracht, lenigheid als mentaal doorzettingsvermogen wordt gewerkt tijdens deze lessen.

Het boksen als lichaamsoefening legt het accent op de bokstraining, die om haar totale karakter gewaardeerd wordt. Het zal natuurlijk bovenal beoefend worden door hen die daarvoor lichamelijk en geestelijk het meest geschikt zijn. Bij het boksen immers is het hele lichaam in aktie, er wordt veel spierarbeid verricht, hetgeen een intensivering betekent van het zenuwstelsel, de ademhaling en de bloedsomloop. Bovendien moeten het skelet en de organen een grote belasting kunnen opbrengen. Door bokstraining treedt een vergroting van het fysiologisch prestatievermogen op. Dit is één van de redenen dat zoveel recreatiesporters in deze tijd, waarin overal reclame gemaakt wordt voor het bewegen en trimmen, kiezen voor de bokssport.

We weten dat de mens het druk heeft... enorm druk werken, huishouden, gezin ed. Toch is onze gezondheid enorm belangrijk in ons leven... maak daarom zeker tijd vrij om te sporten en kom boksen of thaiboksen op de mechelsesteenweg 91, 2018 Antwerpen

Voor een eerste keer bel je best op 0032485 29 69 48. Voor meer informatie kan je hier terecht. hier. Handschoenen kunnen gebruikt worden van de club zelf alsook douches worden te beschikking gesteld.

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

Ben jij geïnteresseerd? Wacht niet langer en kom in je mooiste outfit naar Team Hyena's Antwerpen met je Gymlib pass Het Gymlib abonnement is volledig vrijblijvend. Elke pass geeft jouw toegang tot één les !

The activities offered by Team Hyena's Antwerpen

Boxe

Practical information

Team Hyena's Antwerpen

Mechelsesteenweg 91, 2018 Antwerpen

Schedule

Monday

09:30 till 11:00

18:00 till 20:30

Tuesday

20:00 till 21:30

Wednesday

17:30 till 18:30

Thursday

09:30 till 11:00

19:00 till 20:30

Friday

20:00 till 21:30

Saturday

11:00 till 13:30

Sunday

Fermé

The assets

Showers

Discover our other partners