Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Zin om eens een balletje te slaan in een schitterende setting? Dan ben je bij TC Azalea aan het juiste adres!
TC Azalea is een veelzijdige familieclub waarbij sport en sfeer centraal staan. Ben je een beginnende of een gevorderde tennisser, ongeacht jouw leeftijd? TC Azalea biedt tal van mogelijkheden om te tennissen. Deze schitterende infrastructuur bestaat uit 6 gravelterreinen waarvan 4 met verlichting.

Weet jij al wat padel is? Padel is een racketsport met ingrediënten uit o.a. tennis en squash. Het is een terugslagspel dat zowel enkel als dubbel kan worden gespeeld. Het terrein is rechthoek en omringd door U-vormige glazen wanden. De bal blijft in het spel na contact met de wanden. Dit zorgt voor langere rally’s en levert meer spelplezier op. Strategie is bij padel belangrijker dan kracht! Padel is toegankelijk voor alle leeftijden en is erg aantrekkelijk door zijn sociaal karakter. Een ideale sport om te spelen met vrienden, familie of collega’s. Padel is plezierig en uitdagend voor sportievelingen van eender welk niveau! Ook voor deze racketsport kan je bij TC Azalea terecht.

Deze locatie is ook ideaal te bereiken met het openbaar vervoer. Vanuit het station van Brugge rijd je mee met bus 47. Minder dan 10 minuutjes later stap je af aan halte "Brugge Tempelhof". Daarna wandel je nog 350 meter voor je op het gravel staat.

Benieuwd naar de openingsuren? Klik hier openingsuren
Reservatie best telefonisch op het nummer 050/31.40.45.


Let op! De huur van het materiaal is niet inbegrepen in uw Gymlib-abonnement.
Huurprijs voor een raket is 2,00€ en een koker balletjes 5,00€ hier zitten wel 3 balletjes in.

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 
1 pass staat voor 1 terrein gedurende 1,5u.

Wil jij stoom afblazen of ben je klaar om je eens goed uit te leven? Bij TC Azalea Brugge kan dat! Het systeem van Gymlib is volledig vrijblijvend !

Activities available

Padel

Tennis

Practical information

Address

TC Azalea Brugge

Sint-Pietersgroenestraat 135

8000 Brugge

Schedule

Du Monday till Friday

08:00 till 20:00

Saturday et Sunday

09:00 till 18:00

The assets

WI-FI