Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

À propos de cette salle

Heb jij ooit al gehoord van padel? Neen?


Padel is een mix van tennis en squash waar vrijwel steeds in dubbel formatie wordt gespeeld (2 tegen 2). Het terrein meet 20x10m en is omringd door een glazen of metalen wand die - net zoals bij squash - mag gebruikt worden in de balwisseling. Het wordt gespeeld met een korter vast frame in graphite of kunststof en de puntentelling is net als bij tennis met uitzondering van de opslag die onderhands gebeurt.
Deze relatief nieuwe sport kent een enorme boom in Europa en wordt vooral in Spanje gespeeld (2 grootste sport !) maar is intussen overgwaaid naar Vlaanderen waar steeds meer tennisclubs uitbreiden met padel.

Heb jij ondertussen al zin gekregen om deze toffe sport eens uit te proberen? Kom dan naar Sportclub Kromveld te Bonheiden.

BE COOL – BE FAIRPLAY - BE KROMVELD
TC Kromveld is een ambitieuze club waar tennis, padel en squash centraal staan. Gelegen in een prachtig landelijke omgeving hebben we tal van troeven. Binnen onze ruime infrastructuur kunnen jong en oud genieten van recreatief tot competitief sporten, gezellig ontspannen en nog veel meer...

Onze club beschikt over 3 gloednieuwe padelboxen die werden aangelegd door de firma TOMASPOR, een prima referentie in België! Alle boxen zijn voorzien worden van een mooie blauwe kunstgras mat en eigen LED verlichting!

Heb jezelf geen padelracket of padelballen? Geen probleem! Die kan je steeds huren:
Huur padelracket: 2€
Huur ballen: 2€

U dient steeds op voorhand uw terrein te reserveren.
Dit kan telefonisch op: 015520690 of via e-mail: info@kromveld.be

Waar wacht je nog op? Pak jouw padelracket en toon jouw padelskills bij Sportclub Kromveld.

Vergeet zeker niet uw achtcijferige code mee te nemen!

Het Gymlib abonnement is volledig vrijblijvend en geeft je toegang tot één padelterrein gedurende 1 uur . Geniet van jouw wedstrijdje!

Activities available

Padel

Practical information

Adresse

Schedule

Du Monday till Friday

14:00 till 22:00

Saturday et Sunday

10:00 till 16:00

The assets

Free parking