Our catalog of brands

result

À propos de cette salle

Gymlib geeft je de kans te genieten van Snap Fitness gelegen te Ingelmunster opent voor u zijn deuren, zodat u er het beste van kan maken!

Het grote voordeel van deze partner is de onbeperkte toegang, waardoor je elke dag kunt trainen voor steed meer plezier!

Virtuele Lessen

Jouw favoriete les volgen wanneer jij maar wilt, dat kan met onze virtuele lessen. Op het moment wanneer het jou uitkomt start jij jouw favoriete les op het scherm en doe jij mee. Je bent niet gebonden aan lestijden, dat is handig!

Functionele Training

Oefening gaat niet alleen over gewichtsverlies of het opbouwen van spiermassa - het hebben van stabiliteit en krachtgroei in je dagelijkse leven is net zo belangrijk. Onze clubs bieden standaard functionele trainingsopties die zich richten op bewegingen zoals rotatie, draag- en looppatronen (lopen en rennen) die we dagelijks gebruiken. Functionele training is een onderdeel van een gezond leven.

MYFIT 24/7 Workouts

Workouts met een hoge intensiteit zijn momenteel erg in trek, omdat ze serieuze resultaten opleveren. Snap MYFIT-workouts is een unieke combinatie van 9 oefeningen, in totaal 18 minuten, met 90 seconden intensieve training gevolgd door 30 seconden rust. Werk aan je uithoudingsvermogen, kracht en mobiliteit! Elke MYFIT-training bevat verschillende functionele, cardio- en krachtbewegingen en wordt gesynchroniseerd met hartslagtraining, zodat je altijd weet in welke zone je behoort te zijn voor het beste resultaat. MYFIT start om de 2 minuten, 24/7. Klaar ... Instellen ... en GO!

 

Je Gymlib abbonement geeft je elke maand onbeperte toegang.

Gymlib wenst u een aangename sessie bij Snap Fitness te Ingelmunster!

Activities available

Fitness

Practical information

Adresse

Schedule

Du Monday till Friday

09:00 till 12:00

16:00 till 21:00

Saturday et Sunday

09:00 till 12:00

The assets

Free parking

WI-FI