Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Zin om je eens goed uit te leven? Voel je de nood om te ontstressen door volledig los te gaan? Dan ben jij de perfecte persoon om ons team te versterken. Gymlib opent voor jou de deuren van "Royal Gym" in Gent.

MMA of Mixed martial arts (Engels voor: gemengde gevechtskunsten), is een multidisciplinaire vechtsport die zich richt op het combineren van technieken uit verschillende vechtkunsten (en vechtsporten) zoals worstelen (grappling), judo, karate, kungfu, kickboksen, thaiboksen, boksen en jiujitsu.

Thaiboks is een verdediging/gevechtsport waarbij er combinatie van stoot, trap, knie en elleboog technieken worden toegepast.
Zowel en aan fysiek, conditie, kracht, lenigheid als mentaal doorzettingsvermogen wordt gewerkt tijdens deze lessen.

Het boksen als lichaamsoefening legt het accent op de bokstraining, die om haar totale karakter gewaardeerd wordt. Het zal natuurlijk bovenal beoefend worden door hen die daarvoor lichamelijk en geestelijk het meest geschikt zijn. Bij het boksen immers is het hele lichaam in actie, er wordt veel spierarbeid verricht, hetgeen een intensivering betekent van het zenuwstelsel, de ademhaling en de bloedsomloop. Bovendien moeten het skelet en de organen een grote belasting kunnen opbrengen. Door bokstraining treedt een vergroting van het fysiologisch prestatievermogen op. Dit is één van de redenen dat zoveel recreatiesporters in deze tijd, waarin overal reclame gemaakt wordt voor het bewegen en trimmen, kiezen voor de bokssport.

Cardio Kicks is de ideale manier om de basistechnieken van kickboks aan te leren. Dit aan de hand van training op bokszak. Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel de handen als de benen mogen worden gebruikt.

Wanneer de lessen plaatsvinden van de verschillende trainingen vind je hier terug in het lessenrooster

Royal Gym is een warme club waar aan de sfeervolle toog verrassende vriendschappen ontstaan.

De sportbar is altijd open voor, tijdens en na de trainingen.
Maandag & donderdag is de sportbar & sportshop de volledige dag open. Hier kan je terecht voor:
- Consumptie van dranken
- Live uitzendingen van sportwedstrijden
- Voedingssupplementen
- Sportmaterialen

Opgelet: Eigen drank is NIET toegelaten

Royal Gym hecht veel belang aan respect. Respect voor de trainers, medesporters, materiaal,... Best kijk je eerst even het huisreglement van Royal Gym na. Dit kan hier

Reservatie is nodig. Stuur jouw 8-cijferige code door via mail naar: steven.viaene1@telenet.be

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

Voor de eerste les kan je het materiaal van Royal Gym gebruiken. Heb je zelf jouw handschoenen, dan mag je deze steeds meebrengen.

Het systeem van Gymlib is volledig vrijblijvend. elke pas geeft jouw recht op één les!
Gymlib wenst je een fijne ervaring bij Royal Gym!

Activities available

Boxing

Combat sports

Fitness

Practical information

Address

Royal Gym Gent

Dok-Noord 3B/105

9000 Gent

Schedule

Monday

18:00 till 23:00

Tuesday

10:00 till 16:00

18:00 till 23:00

Wednesday

16:30 till 23:00

Thursday

10:00 till 16:00

18:00 till 23:00

Friday

18:00 till 23:00

Saturday

09:30 till 12:00

Sunday

Fermé

The assets

Showers

WI-FI