Our catalog of brands

result

À propos de cette salle

Gymlib geeft je de mogelijkheid om deel te nemen aan één van de vele groepslessen of nu net die uitdagende interval training dankzij Oxygen Fitness gelegen te Gent opent voor u zijn deuren, zodat u er het beste van kan maken!

Het grote voordeel van deze partner is de onbeperkte toegang, waardoor je elke dag kunt trainen voor steeds meer plezier!

Wil je graag lopen zonder dat eentonig gevoel. Dat is geen enkel probleem want op onze luxecardiotoestellen kan dit allemaal! Je kan zelfs via je smartphone jouw trainingsresultaten bijhouden ;-) 

Meer zichtbare spieren ontwikkelen of gewoon jezelf sterker voelen? Bij Oxygen vind je een heleboel krachttraining apparatuur die jou zullen helpen om een gezonde en krachtige spiermassa op te bouwen. Krachttraining kan ook helpen bij diverse lichamelijke klachten zoals rugpijn.

Wat jouw doelstelling ook is, of je liever aan kracht- of cardio training doet, de persoonlijke aanpak van de trainers staat garant voor een perfect trainingsresultaat!

Iedere dag is er een uitgebreide keuze aan live groepslessen waar je kan aan deelnemen. Zin om het beste van jezelf te geven tijdens onze spinning, BBB, yoga of onze dagelijkse buikspierlessen? Daarna kan je genieten van een verfrissende douche en een drankje aan de bar. Ons professioneel team staat klaar om jou te ontvangen!

Voor de vele groepslessen neem je best even een kijkje hier .

Voor de groepslessen moet gereserveerd worden, gebruik van de mooie kracht en cardiotoestellen niet.

 

 

Je Gymlib abonnement geeft u onbeperkte toegang per maand bij Oxygen te Gent.

Gymlib wenst u een aangename sessie bij Oxygen Dok Noord.

 

Activities available

Abs

Fitness

Pilates

Practical information

Adresse

Schedule

Du Monday till Thursday

09:00 till 22:00

Friday

09:00 till 21:00

Saturday et Sunday

10:00 till 18:00

The assets

Showers

The reviews

4

star

(2)

Ilse

07/03/2020

Utilisateur anonyme

17/02/2020