Our catalog of brands

result

À propos de cette salle

Met veertien buitenterreinen, zes binnentereinnen, een groot ledenbestand en een levendige clubwerking is Ostend Tennis Club dé referentie voor tennis aan de Belgische Kust. Ben je een beginnende of gevorderde speler? Iedereen is welkom in deze gastvrije club, te midden van een mooie, groene setting. De club beschikt over kleedkamers en douches. In de gezellige bar, het restaurant of op het zonnige terras kan je bovendien met je tennispartner napraten over je tenniskunsten bij een fris biertje of een lekker hapje. Tijdens de winterperiode (van eind september tot begin april) kan je terecht in de indoorhall Leffingestraat 40. 

 

Je Gymlibpas geeft recht op het huren van één tennisterrein gedurende één uur. Houd er rekening mee dat de beschikbaarheden van de binnenterreinen in de winter eerder beperkt zijn tijdens de drukke uren (van 17u tot 21u). Op tijd reserveren is dus de boodschap!

 

Wij wensen je alvast heel veel succes en plezier toe in deze mooie tennisclub! Voor meer info, surf naar ostendtennis.be

Activities available

Tennis

Practical information

Adresse

Schedule

Du Monday till Friday

08:00 till 20:00

Saturday et Sunday

09:00 till 18:00

The assets

Free parking

Showers