Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

À propos de cette salle

Graag fitnessen in Tervuren? Hier stellen we graag Online Fitness voor!
Deze fitness in gelegen vlak aan de sporthal van Tervuren en gratis parking is voorzien. Recent zijn hier nieuwe uitbaters die er een frisse wint door de zaak laten waaien, wat je zelf ook zal ondervinden na een bezoekje. Bij het binnenkomen kan je dadelijk wat koffie of thee drinken alvorens aan je zware inspanning te beginnen.

Deze fitness is makkelijk te bereiken met de bus 317 de dichtste halte is Diependal waarna ja nog maar enkele minuten moet wandelen tot aan de fitness.
Met de wagen vanuit Brussel neemt u de E40 richting de Mechelsesteenweg in Zaventem hiervoor neemt u best afslag 21 Steenokkerzeel. U blijft op de Mechelsesteenweg richting Wezembeek-Oppem vervolgens de Leuvensesteenweg waarna je naar rechts gaat op de Hoornzeelstraat deze gaat over op de Lindeboomstraat waarna u de sporthal zal zien en schuin rechtover is de fitness. Gratis parking net voor de deur een fietsen rekje is ook aanwezig voor de deur.

Bij Online fitness Tervuren kan je kracht en cardio uitoefenen maar ook deelnemen aan de vele groepslessen. De couches zullen je met raad en daad bijstaan over voeding en hoe je best je oefeningen uitvoert. Na het sporten kan je nog even ontspannen in de sauna, best neem je wel een handdoek extra mee en voorzie je best ook zeep en een slotje voor de locker goed af te sluiten.
Verder kan je nog genieten van volgende groepslessen hiervoor moet je wel reserveren.
-Zumba
-Pilates
-keepfit
-Spinning
-Step
-Partyrobics
-Fatburning
-Buikspiertraining
-Bootcamp
-Insanity

Je kan de groepslessen rooster en de openingsuren hier ontdekken hier.

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 


Zo ben je klaar om je eens goed uit te leven? Twijfel dan zeker niet en haast je naar Online Fitness Tervuren.
Het Gymlib abonnement is volledig vrijblijvend. Elke pass geeft jouw toegang tot al onze faciliteiten en één groepsles

Activities available

Bootcamp

Cycling

Dance

Fitness

Pilates

Yoga

Practical information

Adresse

Schedule

Du Monday till Friday

06:00 till 23:00

Saturday

08:00 till 17:00

Sunday

08:00 till 13:00

The assets

Free parking

Sauna

Showers

WI-FI