Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

In het winkelcentrum van Dok Noord vinden we op de derde verdieping het bruisende O'Learys terug. O’Learys is een uniek concept met een sportsbar, een restaurant voor 250 personen, 18 bowlingbanen, een minigolf in verschillende decors, een gamehoek, karaokeboxen, pooltafels en darts. Met andere woorden, O'Learys biedt voor elk wat wils!

Terwijl je op één van de vele televisieschermen je favoriete spor kan volgen, kan je genieten van een lekker fris pintje of je vingers aflikken bij de lekkere hamburgers of de ribbetjes die O'Learys voor je bereidt. Het vriendelijke personeel staat steeds met een glimlach voor je klaar en zal je op je wenken bedienen! 

O'Learys zorgt voor een totaalbeleving in een warme en vriendelijke sfeer. Gezinnen, vrienden, bedrijven, ... iedereen is hier welkom!

Bij O'Learys kan je genieten van een indoor minigolf baan met 9 holes in het thema van verschillende sporten. Kom een goal maken tegen de voetbal keeper of sla een hole-in-one op de Formule 1 racebaan!

Je Gymlib pas geeft je recht op een partijtje mingolf voor één persoon, inclusief materiaal. Andere personen die geen Gymlib pas hebben kunnen aansluiten door hun deel individueel te betalen.

Belangrijk: je dient steeds op voorhand te reserveren. Dit kan je doen door te bellen naar 09 310 30 10 of door het reserveringsmenu op de website van O'Learys te gebruiken. Vermeld steeds dat je met een Gymlib pas komt en valideer steeds je pas ter plaatse.

Activities available

Recreational sports

Practical information

Address

O'Learys Minigolf Gent

7 Dok-Noord

9000 Gent

Schedule

Du Monday till Thursday

16:00 till 23:59

Friday

16:00 till 02:00

Saturday

11:00 till 02:00

Sunday

11:00 till 23:59