Our catalog of brands

result

À propos de cette salle

In het winkelcentrum van Dok Noord vinden we op de derde verdieping het bruisende O'Learys terug. O’Learys is een uniek concept met een sportsbar, een restaurant voor 250 personen, 18 bowlingbanen, een minigolf in verschillende decors, een gamehoek, karaokeboxen, pooltafels en darts. Met andere woorden, O'Learys biedt voor elk wat wils!

Terwijl je op één van de vele televisieschermen je favoriete spor kan volgen, kan je genieten van een lekker fris pintje of je vingers aflikken bij de lekkere hamburgers of de ribbetjes die O'Learys voor je bereidt. Het vriendelijke personeel staat steeds met een glimlach voor je klaar en zal je op je wenken bedienen! 

O'Learys zorgt voor een totaalbeleving in een warme en vriendelijke sfeer. Gezinnen, vrienden, bedrijven, ... iedereen is hier welkom!

O'Learys pakt uit met een nieuw concept: karaokeboxen! Huur één van de boxen af, en zing of brul naar hartelust al jouw favoriete nummers en de beste klassiekers mee! Aangezien je een box afhuurt, beleef je jouw beste karaoke momenten zonder gestoord te worden door andere en in privé sfeer.

Je Gymlib pas geeft je recht op één uur zingen in de karaokebox voor één persoon.

Let op: Je dient minimaal met zes personen te zijn. De personen die niet over een Gymlib pas beschikken kunnen aansluiten door individueel hun deel te betalen. Minimaal zes en maximaal twintig personen per karaokebox.

Belangrijk: je dient steeds op voorhand te reserveren. Dit kan je doen door te bellen naar 09 310 30 10 of door het reserveringsmenu op de website van O'Learys te gebruiken. Vermeld steeds dat je met een Gymlib pas komt en valideer steeds je pas ter plaatse.

Activities available

Recreational activities

Practical information

Adresse

Schedule

Du Monday till Thursday

16:00 till 23:59

Friday

16:00 till 02:00

Saturday

11:00 till 02:00

Sunday

11:00 till 23:59