Our catalog of brands

result

À propos de cette salle

Heeft u al eens van  Lu Jong gehoord? We leggen het hier kort uit.

 

In het Tibetaans betekent 'Lu' lichaam en 'jong' betekent transformatie. Door langzame, meditatieve bewegingen te combineren met ritmische ademhaling openen we geblokkeerde punten in het lichaam. Lu jong is een combinatie van vorm en beweging waardoor er een innerlijke massage onstaat. Lu jong focust ook sterk op de gezondheid van de wervelkolom, de energiebatterij van ons lichaam. Lu jong helpt bij het openen van ons lichaamskanalen, en maakt ze sterker, flexibel en open.

Lu Jong kan worden beoefend door mensen van alle leeftijden en vaardigheden en de voordelen worden onmiddellijk gevoeld. Het is werkelijk voor iedereen geschikt! 

 

De bewegingen van Lu Jong zijn afkomstig uit 8000 jaar oude Tibetaanse leringen. Deze praktijk is naar het westen gebracht door Tulku Lobsang, een Tibetaanse Boedhistische meester.  Van jongs af aan studeerde hij bij veel meesters in Tibet en leerde deze helende bewegingen. Die methode heeft dus genoeg tijd gehad om te zien dat die effectief is.

 

Hier is de agenda van de lessen

Opgelet u moet alleen maar zoeken naar lessen die plaatshebben in EEKLO

 

Dus geen tijd te verliezen en boek nu rap een plaats voor Lu Jong sessie bij Metta-Sutta! Om een sessie te reserveren kan je hier op de site terecht ofwel bel je naar +32 479 525 766, vergeet niet de achtcijferige code door te geven bij de reservatie!

 

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

 

Je mag hier 5 keer in de maand komen.

 

Gymlib wenst u een aangename sessie bij Metta-Sutta te Eeklo!

Activities available

Martial Arts

Practical information

Adresse

Schedule

Du Monday till Friday

08:00 till 20:00

Saturday et Sunday

09:00 till 18:00