Our catalog of brands

result

Gallery

À propos de cette salle

Klimzaal Biover Sport Blaarmeersen Gent opent de deuren voor Gymlib. Het nieuwe klim- en avonturencentrum is met een totale klimoppervlakte van zo'n 3500 m² één van de grootste klimzalen ter wereld.

Je kan er klimmen, avontuur en ontspanning combineren in één centrum. Zowel de absolute beginneling als de doorgedreven competitieklimmer kan er terecht. De grote boulderzaal is opgedeeld is in verschillende zone's met onder meer een klim- en klautergedeelte voor kleuters (met glijbaan!), recreatieve klimwanden, een competitiewand, een trainingsbord,... De boulderzaal is toegankelijk voor alle Gymlib gebruikers!

Maar je kan hier ook terecht voor lengteklimmen. Klimzaal Biover beschikt zowel indoor als outdoor over een wand met uitdagende klimparcours.

Materiaal kan gehuurd worden in de klimzaal. Voor een paar klimschoenen betaalt u €2.5. In ruil voor het materiaal vragen wij steeds een identiteitskaart als waarborg. 

Er wordt steeds €3 waarborg gevraagd voor de elektronische toegangs- chip

Voor en na het klimmen kan je terecht in de gezellige bar, of het restaurant. De Bleau keuken staat voor feelgood-food: voedzame en evenwichtige gerechten, met originele combinaties uit de internationale keuken aan democratische prijzen. De keuken gebruikt zoveel mogelijk biologische, eerlijke, volkoren en niet-geraffineerde producten.

Bereikbaarheid:

- Met de auto kunt u gratis parkeren langs de watersportbaan. (op het domein van de Blaarmeersen parkeren is betalend van mei tot augustus)
- Met de bus kunt u afstappen aan de halte "Blaarmeersen", dit via lijnen 38, 39, 41 of 43.

Al klaar om te gaan klimmen naar oneindige hoogtes? Haast je naar de Klimzaal in Gent!

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

Een Gymlib pass geeft u recht op één uurtje lengteklimmen gecombineerd met één uurtje boulderen. BELANGRIJK: voor het lengteklimmen is het noodzakelijk om een klimvaardigheidsbewijs mee te brengen en te tonen aan het onthaal van de klimzaal. Zonder klimvaardigheidsbewijs, krijg je GEEN toegang tot het lengteklimmen. 

Activities available

Climbing

Practical information

Adresse

Schedule

Du Monday till Friday

10:00 till 23:00

Saturday et Sunday

10:00 till 22:00

The reviews

3.5

star

(4)

Maud

28/11/2022

Deze zaak aanvaardt geen Gymlib meer. Best de app updaten

Marijke

03/07/2020

Amber

09/02/2020

Bart

01/02/2020