Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Jungle Gym Antwerp voorziet functionele outdoor groepstrainingen in het prachtige Brilschansspark in Berchem: een combinatie van HIIT en circuit-training waarbij we op zowel kracht als uithouding werken. De zorgvuldig samengestelde schema’s zetten in op het gelijktijdig trainen van meerdere spiergroepen, met minimale rust.

Jungle Gym Antwerp voorziet functionele groepstrainingen: een combinatie van HIIT en circuit-training waarbij we op zowel kracht als uithouding werken. De zorgvuldig samengestelde schema’s zetten in op het gelijktijdig trainen van meerdere spiergroepen, met minimale rust.

 

De bootcamps zijn dan ook een full-body workout.

 

Door een combinatie van verschillende trainingsstijlen kunnen we spieren opbouwen en calorieën verbranden. Door een zeer uitgebreide database aan oefeningen en methodieken, zorgen we ervoor dat geen twee trainingen hetzelfde zijn.

 

De trainingen bestaan uit elk aspect van het menselijk bewegen: mobiliteit, stabiliteit, coördinatie, controle, kracht en uithouding.

 

Om een sessie te boeken, bekijk eerst hier de planning, en reserveer dan het juiste timeslot in je app. Jungle Gym zal jouw reservatie spoedig bevestigen. Vergeet niet uw sessie te valideren in de app bij aankomst en toon de bevestiging aan de lesgever om toegang te krijgen.

 

Afspraak in het Brilsschanspark van Berchem, nabij de kinderspeeltuin ter hoogte van de kruising van de Wapenhaghestraat met de Marcel Auburtinlaan!

Activities available

Bootcamp

Circuit training

Practical information

Address

Jungle Gym Antwerp

Wapenhaghestraat 14

2600 Antwerpen

Schedule

Monday

19:00 till 21:00

Tuesday

Fermé

Wednesday

19:00 till 21:00

Thursday

Fermé

Friday

07:00 till 08:00

Saturday

Fermé

Sunday

09:00 till 11:00

The reviews

star

5

(1)

Inez

13/06/2022