Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

À propos de cette salle

Sporten in Genk? Geen probleem, hier stellen wij GymX voor!
Proef van deze fitness, je zal je er dadelijk thuis voelen. Dranken, proteïneshakes- en repen zijn steeds te kopen aan de bar.

GymX in Genk is jouw favoriete sportschool met persoonlijke begeleiding.

Het team van GymX wil samen met u net dat stapje verder gaan, steeds met een luisterend oor voor uw persoonlijke verwachtingen. Wat uw motivatie ook is of welke activiteit u graag doet, de trainers van het centrum staan steeds voor u klaar en zetten zich 100% voor u in.

Get fit, stay fit met GymX!

Bij GymX kan je stevig trainen op de recente toestellen, ook losse gewichten zijn natuurlijk aanwezig. Ben je van plan om die conditie wat bij te werken? Dat kan ook bij GymX. Het uitgebreid aanbod aan cardiotoestellen staan voor jou ter beschikking.

Geniet van het sporten van een deugddoende douche in de pas gerenoveerde kleedkamers.
Lockers zijn in GymX aanwezig. Je kan steeds aan het onthaal een sleuteltje vragen. Kom je met de auto? Deze kan je parkeren op straat.

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

Zo ben je klaar om je eens goed uit te leven? Twijfel dan zeker niet en haast je naar GymX te Genk.
Het systeem van Gymlib is volledig vrijblijvend en geeft je recht op alle aanwezige faciliteiten ! Geniet van je work-out!

Activities available

Fitness

Practical information

Adresse

Schedule

Du Monday till Friday

08:00 till 22:00

Saturday

10:00 till 20:00

Sunday

10:00 till 16:00

The assets

Showers

WI-FI