Gymlib Logo
Gymlib Logo
Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

À propos de cette salle

Ben jij een echte adrenaline junkie? Hoge snelheid en sport jouw ding? Dan is Goodwill Karting in Olen de locatie voor jouw!

Circuit
Ons circuit is zeer uitdagend zodat zelfs de grootste snelheidsduivels aan hun trekken komen. Bijzonder is dat je bij goed weer bij ons zowel binnen als buiten rijdt. Omdat we de passie voor racen delen met onze klanten organiseren we ook regelmatig wedstrijden, zoals wetraces.

Veiligheid
Uiteraard is veiligheid voor ons minstens zo belangrijk als fun, wat te zien is aan zowel onze karts als ons circuit. Zo hebben we bijvoorbeeld zelf onze karts aangepast om de veiligheid nog verder te verhogen en staan er op verschillende punten op het circuit waarschuwingslichten waarmee we snel kunnen ingrijpen wanneer iemand in de fout gaat.

Luchtkwaliteit
Om een goede luchtkwaliteit te garanderen is onze piste uitgerust met een zeer goed afzuigsysteem en beschikken we over een CO2 detectiesysteem met verschillende detectoren die rond het hele circuit zijn opgesteld.

Meer informatie vind je op onze Website
Best wel even bellen voor je thuis of op je werk vertrekt. Zo weet je of je meteen kan karten of toch wel even zal moeten wachten.

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

Wil je zien wie dat de echte kampioen is? Neem al je vrienden mee naar Goodwill Karting in Olen met je Gymlib pass!
Het Gymlib abonnement is volledig vrijblijvend. Elke pas geeft jouw toegang tot één karting sessie/B>

Activities available

Leisure

Practical information

Adresse

Schedule

Monday et Tuesday

Fermé

Du Wednesday till Saturday

14:00 till 23:59

Sunday

14:00 till 23:00

The assets

Free parking

WI-FI

The reviews

5

star

(1)

Sarina

19/12/2021