Our catalog of brands

result

À propos de cette salle

Zoek je een sportgelegenheid in de buurt van Herne? Het zoeken doen we voor jou. We stellen Go Well voor!
Dit is een vooruitstrevende, innovatieve en gezellige fitness club.

Hier kun je je op een gezonde en gecontroleerde manier fitter maken of gewoon de conditie onderhouden. Go Well is ideaal voor zowel beginners als gevorderden dankzij hun hoogtechnologische apparatuur die gebruik maakt van hartslagmeting die geïntegreerd is in de verschillende toestellen. De toestellen zelf zijn zeer nauwkeurig computergestuurd. Dankzij de hartslagmeting kan je op je ideale individuele niveau trainen. Er zijn twee grote groepen aan toestellen aanwezig in de fitness: enerzijds zijn er de cardio toestellen die gericht zijn op oefeningen die het uithoudingsvermogen en -capaciteit zullen trainen en anderzijds zijn er de kracht toestellen voor zij die hun basiskracht of krachtuithouding wensen te onderhouden of trainen. Naast de klassieke fitness kan je nog deelnemen aan yoga, aerostep, zumba, crossfit, spinning en bbb voor de buik-, been-, bil- en borstspieren. Hier ben je alleen, in groep of met je partner welkom om op een verantwoorde manier aan je conditie te werken. Voor individuele begeleiding of groepslessen geef je best een seintje via 0476 42 09 33 . Er zijn douches aanwezig, douchegerief breng je zelf mee. Ook een handdoek voor de apparatuur te beschermen breng je best zelf mee. Eigen drank is niet verboden. Je kan ook bij Go Well drank aankopen. Lockers zijn hier niet aanwezig. Aarzel niet en leer ons gerust kennen.

Go Well ligt op 1,5 km van het station van Enghien en op 3 km van het centrum van Herne en is gemakkelijk bereikbaar via de N285. Er is parkeergelegenheid vlak voor de deur voor zij die met de wagen willen komen.

Je kan de openingsuren hier ontdekken hier. Meer informatie over hun aaanbod kan je hier terugvinden hier.

De procedure om je PASS te valideren: 

Bij aanvang van uw sessie valideer je je pass via PUNCH GPS in de Gymlib App (u hoeft niet langer uw 8-cijferige code te communiceren).


Wil jij stoom afblazen of ben je klaar om je eens goed uit te leven? Twijfel dan zeker niet en haast je naar Go Well.
Het Gymlib abonnement is volledig vrijblijvend en geeft je toegang tot de fitness of de groepslessen. Geniet van jouw work-out! !

Activities available

Cycling

Dance

Fitness

Yoga

Practical information

Adresse

Schedule

Monday

09:00 till 22:00

Tuesday

17:00 till 22:00

Wednesday

09:00 till 22:00

Thursday

17:00 till 22:00

Friday

09:00 till 21:00

Saturday et Sunday

09:00 till 13:00

The assets

Free parking

Showers

WI-FI

The reviews

4.7

star

(3)

Mohamed

22/03/2023

Anne-Gaelle

09/08/2022

Guillaume

15/06/2020