Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Op de eerste verdieping van het Dok Noord winkelcentrum vinden we de leuke en goed uitgeruste fitnesszaal van Fit. Eens je je in deze zaal bevindt, gaat er ongetwijfeld een nieuwe wereld voor je open!

Fit. is een no-nonsense fitnesszaal, die het verschil maakt daar waar anonieme fitnessketens de fitnesswereld domineren. Want bieden die wel écht wat jij zoekt?!

Fit. werkt met een dynamisch en gemotiveerd team van verschillende sport- en bewegingsexperts, elk met hun eigen kennis en expertise. Het resultaat is een zeer divers en uitgebreid aanbod van groepslessen, voor elk wat wils, voor elk niveau en voor elke leeftijd!

Algemeen focussen de groepslessen op spierkracht, conditie, flexibiliteit, mobiliteit en balans, maar het spreekt voor zich dat bij de ene les het accent meer op het ene onderdeel dan het andere ligt. Het duidelijke overzicht op de website van Fit. geeft een goed, visueel beeld van welke les focust op wat. Dit zal je helpen om jou wegwijs te maken in het aanbod van Fit. en jouw doelstellingen te bereiken.

Bovendien gaat het team van Fit. prat op een persoonlijke aanpak in een gemoedelijke sfeer: jij bent de ster! 

De club beschikt over mooie mannen- en vrouwenkleedkamers, met goede douches, lockers en zelfs haardrogers. Napraten of wachten tot jouw groepsles begint kan in de gezellige zithoek, inclusief gratis koffie en lectuur!

Nog een grote troef van Fit.: als je komt sporten bij Fit kan je gedurende 1u 20min gratis parkeren in de ondergrondse parking van Dok Noord.  
Volg in de parking de borden winkelcentrum, neem de lift of de trap naar de eerste verdieping en wandel nog een 50 meter tot bij Fit.

Reserveren is voor de meeste lessen niet nodig, je geniet dus van alle flexibiliteit en je kan steeds last-minute beslissen om te komen sporten! Enkel voor sommige spinningslessen (op dinsdag, donderdag en zaterdag) kun je best reserveren. Dit kan je doen op de pagina van het uurrooster via deze link. Voor alle andere lessen is reserveren niet nodig, er is steeds voldoende materiaal voor handen.

Wil je liever in een beperkte kring komen sporten, bijvoorbeeld met vrienden of collega's? Ook dat kan bij Fit.! Voor meer info, gelieve contact op te nemen met Fit.

 

 

Activities available

Circuit training

Cycling

Dance

Mobility training

Pilates

Yoga

Practical information

Address

Fit. Gent

3 Dok-Noord

9000 Gent

Schedule

Du Monday till Friday

08:00 till 20:00

Saturday et Sunday

09:00 till 18:00

The assets

Free parking

Showers

The reviews

star

5

(1)

Davy

29/06/2020