Our catalog of brands

result

À propos de cette salle

Graag als eens willen salsadansen of bent u al een ervaren salsadanser of danseres? Dan kan u via Gymlib terecht bij Etage Tropical.

Michèle Martens de zaakvoerster heeft al een indrukwekkend palmares achter zich en werkt samen met vele bekenden in de wereld. Ze geeft tevens ook nog zelf les maar daarbuiten heeft ze ook enkele vaste mensen in dienst. Die zeker niet van de minste zijn.

Hier is alvast een beetje geschiedenis en waarvoor Etage Tropical voor staat.

Sinds 8 jaar geeft Michèle Cubaanse Salsa voor volwassenen. Michèle danste jaren klassiek ballet en speelde 9 jaar viool. Afgestudeert als licentiaat in de Archeologische Wetenschappen en Kunstwetenschappen, behaalde ze ook haar aggregaatsdiploma op de univerisiteit te Gent. Hierdoor gaf ze les in het Secundair Onderwijs. Gebeten door de Kunstmicrobe en liefhebber van de Latijns Amerikaanse Cultuur, besluit ze 12 jaar geleden te gaan salsadansen. 5 jaren later beslist ze haar leven om te gooien met de oprichting van een erkend productiehuis voor tropische dansen te Gent. Dat sinds 2016 uitbreidde naar Oostende, Eeklo, Aalter en Oudenaarde,
Sinds 2010 geeft ze les in de originele Cubaanse Salsa maar is daarnaast ook een liefhebber van de Afro-cubaanse Rumba & Orishas, de authentieke Chachacha & Son. Door haar fulltime bezigheid binnen de danswereld, neemt haar kennis jaar na jaar toe, en zorgen de permanente bijscholingen en dansinteresses voor een steeds grotere vakkennis. Ze heeft het genoegen te mogen dansen en samenwerken met de grote Cubaanse ballerinas zoals Mario Charon Alvarez, Alberto Valdes, Mykel Fonts, Yuniel Gual Sondeakokan, Misladys Gainza Camaguey, Yeni Mollinet, Jorge Camaguey en zo velen meer.

Door het sterk pedagogisch traject, leert de beginnende salsadansers op een zeer snelle manier salsa-dansen, door de hoge kwaliteitsnormen en de individuele begeleiding en aandacht voor elk danser vinden heel wat van haar leerlingen en assistenten de latere weg naar het leraarschap of het podium. Hierdoor krijgt ze jaar na jaar een groter aantal leerlingen van zowel binnen als buitenland en draagt ze de passie van het salsadansen door aan velen.

Elke week worden er lessen gegeven in Salsa, Bachata, Kizomba, Afrikaanse Dans, Lindy Hop, Paaldansen, Oriëntaalse dans, High Heels, enz. Wil je hier graag aan deelnemen? Reserveer dan even hier of stuur een mailtje naar info@etagetropical.be. Telefonisch is Michele ook te bereiken op het nummer +32 473 80 97 18.

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

Zo ben je klaar om je eens goed uit te leven? Twijfel dan zeker niet en haast je naar Etage Tropical.
Het Gymlib abonnement is volledig vrijblijvend en geeft je recht op een dansles. Geniet van jouw work-out! !

Activities available

Dance

Practical information

Adresse

Schedule

Du Monday till Friday

08:00 till 20:00

Saturday et Sunday

09:00 till 18:00

The assets

Free parking