Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym


Kom van het zonnetje genieten in het openlucht natuurbad van De Wouterbron!

Een openlucht natuurbad dat zijn uitzonderlijke waterkwaliteit dankt aan een dagelijkse verversing van 1 miljoen liter van het zuiverste bronwater. Zelfs op topdagen heeft men steeds een zee van (zwem)ruimte .
Ontdek er zeldzame kikkertjes en salamandertjes. Een plek waar jong en minder jong op een unieke, gezonde en veilige wijze kunnen genieten van de authentieke puurheid van zuiver bronwater, zand en natuur.

Een oase van rust en herbronning in deze drukke tijden.

Een volwaardig alternatief voor een dagje aan zee, maar dan zonder urenlange files en vlakbij!

Genieten van het zwembad, het zandstrand en de speel- en ligweide, dat kan bij De Wouterbron te Maaseik.

Bij warm en zonnig weer dagelijks geopend van 11.00 tot 19.00h. Voor u naar De Wouterbron vertrekt, raadpleeg steeds de website zodat u zich in realtime ervan kan vergewissen of en wanneer De Wouterbron geopend is.

Honger of dorst gekregen van al dat zonnen en zwemmen? De strandbar, het zomerterras en het buitenrestaurant zijn bij mooi weer dagelijks geopend tot 21.00h
Specialiteit van het huis: Cocktails, mediterrane maaltijdsalades, verse vlees- en visgerechten op de grill! Smullen maar!

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

Het Gymlib abonnement is volledig vrijblijvend en geeft je recht op de toegang tot het De Wouterbron-domein. Geniet van jouw verdiende rust!

Activities available

Swimming

Practical information

Address

De Wouterbron Maaseik

Dornestraat 4

3680 Maaseik

Schedule

Du Monday till Friday

08:00 till 20:00

Saturday et Sunday

09:00 till 18:00

The assets

Showers

Swimming pool