De Sporthoeve Torhout
Wijnendale-stationsstraat 72Torhout,8820
De Sporthoeve Torhout
Gymlib Logo
Gymlib Logo
Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

De Sporthoeve Torhout

Open

De Sporthoeve Torhout - Torhout

Wijnendale-stationsstraat 72, 8820

Zoek je een sportgelegenheid in de nabijheid van Torhout? Het zoeken doen we voor jou. We stellen De Sporthoeve voor! De sporthoeve is een sportpraktijk gevestigd in Torhout. Deze praktijk wordt geleid door Dejonghe Lander.

Sporten op uw gewenste niveau, professionele begeleiding en het ondersteunen voor het bereiken van jou doelen is de visie van De Sporthoeve.
Dit is een vooruitstrevende en innovatieve fitness club. Lander is reeds 4 jaar actief in de personal training

Hier kun je je op een gezonde en gecontroleerde manier fitter maken of gewoon de conditie onderhouden. Bij de eerste les wordt er eerst een intake gedaan en de mogelijkheden besproken en de doelen die willen bereikt worden. Je kan kiezen voor een individuele persoonlijke training (alleen of per twee) of je kan kiezen voor een individueel sportspecifieke training in groepen van maximum 6 personen.

De persoonlijke training bestaat uit een individueel programma van 60 minuten voor één tot twee personen. U krijgt persoonlijke opbouwende sessies met een maximale tijdsbesteding. De juiste begeleiding ondersteund u bij het bereiken van uw individuele, sportieve doelstellingen. Een persoonlijke begeleiding van 60' is ideaal voor een gevorderde of een starter met een veeleisend doel.
Een intake gesprek geeft de doelstellingen van de klant aan:
- sportgericht
- lichaamsgericht (kracht, lenigheid, blessurepreventie, ...)
- functioneel gericht
- ...
Een screeningssessie zorgt voor een overzicht van de talenten en beperkingen om zo te weten hoe er specifiek gewerkt moet worden.
A.d.h.v. bovenstaande stelt Lander een persoonlijk programma op die aangepast kan worden.
Het rendement die uit de trainingstijd gehaald wordt is maximaal. Dit onder andere door het inlassen van actieve rust in de plaats van passieve rust.

Voor de individueel sportspecifieke trainingen zijn er 4 keuzes:
- fietsen
- lopen
- tennis
- voetbal
Waarbij er meestal gewerkt wordt met een opbouwend programma per 4 sessies. Deze zijn ideaal voor actieve sporters die willen investeren in een krachtiger sportlichaam. De trainingen bestaan uit een individueel programma die na een screening bepaald wordt.

Om te reserveren kan je best een afspraak boeken door te bellen naar 0032472 711591 of te emailen naar lander@desporthoeve.be

The activities offered by De Sporthoeve Torhout

Practical information

De Sporthoeve Torhout

Wijnendale-stationsstraat 72, 8820 Torhout

Schedule

Du Monday till Sunday

Fermé

The assets

Free parking

Discover our other partners