Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Op zoek naar een wellness center in Antwerpen? David Lloyd Antwerpen is de perfecte club om samen met je gezin een aangename tijd door te brengen. Je zult weg zijn van ons geweldige aanbod van activiteiten en faciliteiten die jou en je gezin kunnen helpen om een gezonde en actieve levensstijl te beleven. Simpelweg de beste club van Antwerpen! Alles onder één dak.

Kom langs en neem alle tijd om de club te ontdekken. Het eerste wat je ziet als je binnenkomt is de clublounge. Van hieruit zie je het schitterende zuidelijk georiënteerde buitenterras en onze outdoor tennisvelden. Je vindt David Lloyd Antwerpen in een zijstraat van de Prins Boudewijnlaan naast het tuincentrum Aveve en Hotel Ter Elst. Of je nu samen met je gezin samen lekker actief wil zijn of op zoek bent naar een gymruimte met de allernieuwste toestellen, bij ons vind je het allemaal!

David Lloyd Antwerpen heeft zoveel te bieden: van Pilates en Yoga in Antwerpen tot een schitterende DL Kids ruimte met boeiende en plezante activiteiten voor kinderen, zoals Yoga voor kinderen, Make & Create en Drum Fun. Maar ook fantastische binnen- en buitenzwembaden waar je voluit kan zwemmen en spelen in gezinsverband. Verder zijn er state-of-the-art gym- en fitnessfaciliteiten met ervaren personal trainers en bieden we een enorm aanbod van groepslessen zoals Swim Fit, Pilates en Sufferfest Cycling lessen. Bovendien vind je nergens betere tennisvelden dan bij ons: onze outdoor gravelvelden zijn tien minuten na een regenbui weer klaar voor gebruik.

Kinderopvang

0-3 jaar
Bij David Lloyd vind je een creche terug waar dat je tijdens het sporten jouw kinderen kunt laten.
Hier krijgen kinderen op een speelse manier hun eerste sportieve indrukken.
Dit kost 5 euro per uur.

+3 jaar
Vanaf 3 jaar moet jouw kind ook een pas van Gymlib valideren om van de faciliteiten gebruik te maken.


Meer informatie vind je terug op de website.
Voor de groepslessen raden we aan dat je het lessenrooster raadpleegt.

Geïnteresseerd om deel te nemen aan de groepslessen? Zin om eens een balletje te slaan op het tennisveld? Dan dien je deze op voorhand te reserveren. Dit kan via de David Lloyd applicatie.

Door de COVID-19 situatie is reservering voortaan verplicht. Gelieve op voorhand per email antwerpen@davidlloyds.com of per telefoon +32 3 451 30 30 uw plaats te reserveren.

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

Het Gymlib abonnement is volledig vrijblijvend. Elke pas geeft je toegang tot al de faciliteiten, of één groepsles

Waar wacht je nog op? Haast je naar David Lloyd in Edegem voor de beste training van je leven!

Activities available

Aquacycling

Aquafitness

Circuit training

Cycling

Dance

Fitness

Pilates

Sauna

Tennis

Yoga

Practical information

Address

David Lloyd Edegem

Kattenbroek 3

2650 Edegem

Schedule

Du Monday till Friday

06:30 till 22:30

Saturday et Sunday

07:30 till 21:00

The assets

Free parking

Hammam

Sauna

Swimming pool

WI-FI

The reviews

star

4.3

(6)

Kathleen

15/12/2021

Tom

19/10/2020

Wout

16/09/2020

Dominik

13/03/2020

Michèle

28/02/2020

Vicky

23/01/2020