Gymlib Logo
Gymlib Logo
Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

Corpus Lokeren

Open

Corpus Lokeren - Lokeren

Nijverheidstraat 90A, 9160

Wil je graag sporten in de buurt van Lokeren? Geen probleem hier stellen wij Corpus voor!
Dit is een zeer familiale en gezellige fitness club.

Bij Corpus kan je alleen, met je partner, vriend, vriendin, of in groep, in alle gezelligheid je trainingsessie beleven. Wil je deelnemen aan deze groepslessen geef je best eerst een belletje op 09 349 11 33 . Er zijn douches aanwezig, douchegerief breng je zelf mee. De fitness is uitgerust met lockers om je spullen veilig op te bergen. Eigen drank meebrengen is niet toegelaten. Er is een aangename bar aanwezig en een halve liter water kan voor €1 aangekocht worden.
Voor de rest heerst er een zeer huislijke sfeer en je zal je er ongetwijfeld ook thuis voelen. Na de trainingssessie kan je ook ontspannen in de lounge van de fitness. Beginners, gevorderden, professionals en amateurs, iedereen is welkom. Aarzel niet en kom gerust eens langs!

Corpus Lokeren is gemakkelijk bereikbaar voor zij die vanuit de richting van Gent of Sint-Niklaas komen via de N70. Voor zei die vanaf de E17 komen is het best om de afrit 12 E17 richting Lokeren te rijden en dan de N47 te volgen tot op de N70. De fitness ligt op een steenworp van het centrum van Lokeren en is dus vlakbij het busstation en treinstation van Lokeren. Het is dus perfect te voet bereikbaar. Er zijn parkeerplaatsen vlak voor de deur. En er is ook een fietsenparking.

Je kan de openingsuren hier ontdekken hier. Meer informatie over de groepslessen kan je hier terugvinden hier.

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

Zo ben je klaar om je eens goed uit te leven? Twijfel dan zeker niet en haast je naar Corpus.
Het Gymlib abonnement is volledig vrijblijvend en geeft je recht op toegang tot de fitness of de groepslessen. Geniet van jouw work-out! !

The activities offered by Corpus Lokeren

Cycling

Fitness

Yoga

Practical information

Corpus Lokeren

Nijverheidstraat 90A, 9160 Lokeren

Schedule

Monday

08:30 till 22:00

Tuesday

14:00 till 22:00

Wednesday

08:30 till 12:00

16:00 till 22:00

Thursday

14:00 till 22:00

Friday

08:30 till 12:00

16:00 till 22:00

Saturday et Sunday

09:00 till 12:00

The assets

Free parking

Sauna

Showers

WI-FI

Discover our other partners