Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Opzoek naar een toplocatie om Padel te spelen? Chalet Radar Club in Vloesberg is de place2be!

Padel is een racketsport met herkenbare ingrediënten uit o.a. tennis en squash. Het is een terugslagspel dat zowel enkel als dubbel wordt gespeeld op een rechthoekig terrein omringd door U-vormige glazen. De bal blijft in het spel na contact met de wanden. Dit zorgt voor langere rally's en levert zo meer spelplezier op.

Padel wordt gespeeld met een racket van kunststof en een bal die sterk lijkt op een tennisbal. De puntentelling is identiek aan deze van tennis.

Deze mix zorgt ervoor dat padel toegankelijk is voor alle leeftijden en erg aantrekkelijk door zijn sociaal karakter. De basistechnieken zijn gemakkelijk aan te leren door jong en oud, man of vrouw, ongeacht hun sportief niveau. Het is met andere woorden een uitdagende sport voor ieders vaardigheids- en fysiek niveau. Dé ideale sport om te spelen met vrienden, familie of collega's.

 

Tennisclub Radar is een ambitieuze club waar tennis en padel centraal staan. Gelegen in een prachtig landelijke omgeving hebben we 3 padelcourts waarvan 1 OVERDEKT is waardoor je dus ook Indoor terecht kunt voor een potje Padel. Uiteraard kan daarnaast ook nog getennist worden op onze andere gravelterreinen of hardcourts. Binnen onze ruime infrastructuur kunnen jong en oud genieten van recreatief tot competitief sporten, gezellig ontspannen en nog veel meer...


Wil je genieten van padel spelen in de allerbeste omstandigheden dan is Radar dé club voor jou!

Klik Hier voor de actuele openingstijden en meer informatie.

Er is ruim voldoende parkeerplek aanwezig op het terrein


U dient steeds op voorhand uw terrein te reserveren.
Dit kan telefonisch op: 0479 21 24 78 of 0497 33 39 55 


Waar wacht je nog op? Pak jouw racket en kom jouw skills testen bij Chalet Radar Club.

Opgelet, om uw aanwezigheid te valideren, is het verplicht om uw pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de zaal) en deze bij de receptie te tonen. 

Het Gymlib abonnement is volledig vrijblijvend en geeft je toegang tot één padelterrein gedurende 1 uur. Geniet van jouw wedstrijdje! :)

 

Activities available

Padel

Practical information

Address

Chalet Radar Padel Vloesberg

52 D'Hoppe

7880 Vloesberg

Schedule

Monday

16:00 till 23:00

Du Tuesday till Friday

11:00 till 23:00

Saturday

11:00 till 19:00

Sunday

11:00 till 23:00