Our catalog of brands

result

À propos de cette salle

Klaar voor een beetje competitie? Wil jij weten wie de echte winnaar is in je team?

Kom naar bowlingcentrum Leuven daar waar plezier en gezelligheid voorop staat maar er altijd een winnaar is!

Want ook bowling blijft een sport, dus als je na een lekker potje bowlen dorst hebt kun je uiteraard wat drinken aan de bar.

Bowlingcentrum Leuven bestaat al meer dan 30 jaar en is niet meer weg te denken uit het centrum van Leuven en is ideaal gelegen op loopafstand van verschillende parkings in het hartje van Leuven. Hier kunt u uw auto kwijt op vele parkeerplaatsen die overigens wel betalend zijn. 

7 dagen per week is het raak in het bowlingcentrum van 13 tot aan 20u in de avond zijn de bowlingbanen geopend en daarna is de bar nog geopend tot aan 01u in de avond, waar je gezellig nog kunt naborrelen. Alsnog komt het weleens voor dat de tijden van de bowlingbanen niet goed uitkomen en als het dan om meer dan 10 personen gaat kan er altijd een ander tijdstip worden afgesproken.

Opgelet, om je aanwezigheid te valideren, is het verplicht om je pas te valideren via GPS (eenmaal in de buurt van de bowling) en deze bij de receptie te tonen. Je dient op voorhand te reserveren via het telefoonnummer 016/20.01.45. Vermeld steeds dat je met een Gymlib pas komt. Je Gymlib pas geeft je recht op het huren van één baan gedurende één uur voor maximaal 6 personen. Je mag dus maximaal 5 andere personen uitnodigen om de baan te delen met jou (ook niet Gymlib gebruikers).

Reserveren? Dit kan alleen telefonisch op 016/20.01.45 en vergeet niet te vermelden dat je met Gymlib pas komt!

Geen Bowlingschoenen? Geen probleem, mits een consumptie wordt deze niet aangerekend!

Waar wacht je nog? Daag je collega's, vrienden en familie uit voor een potje bowlen!

Activities available

Recreational activities

Practical information

Adresse

Schedule

Du Monday till Sunday

13:00 till 20:00

The assets

WI-FI