Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

About this gym

Gymlib geeft je toegang naar Aquadroom Maaseik opent voor u zijn deuren, zodat u er het beste van kan maken! 

 

Ben jij een echte waterrat? Iemand die zich volledig kan ontspannen in het water? Of eerder iemand die op zoek is naar een echte adrenalinekick? 

De Aquadroom-baden zijn vervaardigd uit roestvrij staal. Dit is een vrij unieke opstelling en dit zorgt voor een warme en zachte touch. Alle baden zijn uitgerust met onderwater LED verlichting. Deze kunnen van kleur veranderen en geven een aparte uitstraling in de ontspanningsbaden. Heerlijk baantjes trekken dus!

Ook voor de avontuurlijke aangelegde bezoekers was er wat wils - de twee fantastische glijbanen. De ene nog spectaculairder dan de ander. Intussen werd ook het prachtige buitenzwembad geopend voor grote en kleine bezoekers - en ze komen van heinde en ver, die bezoekers. De 125 meter lange bandenglijbaan is een echte familieglijbaan met lange bochten en versnellingen.
Daarnaast is er nog de 95 meter lange, donkere, black-hole glijbaan met speciale lichteffecten. Met zijn onverwachte jumps en korte bochten is dit er eentje voor de echte durvers!

De peuterplonsbaden, met voor de kids een ideale watertemperatuur van 33°, zijn voorzien van kinderglijbaantjes en speelelementen.
Het ontspanningsbad heeft een watertempeartuur van 31° en is voorzien van massageligbanken, jacuzzi, stroomversnelling, nekdouches en geisers. Het wedstrijdbad is 28° warm en is bedoeld voor de sportievelingen.
Wanneer de dagtemperatuur boven 22°C stijgt is ook ons buitenbad toegankelijk. Het water in ons buitenbad is 28°C.

De modern ingerichte kleedkamers zijn voorzien van de nodige faciliteiten voor baby’s en minder-validen.
Gebruik van zwemarmbandjes en haardrogers wordt gratis aangeboden.

 

 

 Aquadroom, een zwembad om trots op te zijn!Het Gymlib abonnement is volledig vrijblijvend en geeft je toegang tot de verschillende zwembaden. Geniet van jouw zwembeurt!

Activities available

Swimming

Practical information

Address

Aquadroom Maaseik

Sportlaan 12

3680 Maaseik

Schedule

Du Monday till Friday

10:00 till 21:30

Saturday et Sunday

10:00 till 16:45

The assets

Free parking

Showers

Swimming pool