Gymlib Logo
Gymlib Logo

Our catalog of brands

result

À propos de cette salle

Gymlib geeft je toegang naar Action Point Assenede opent voor u zijn deuren, zodat u er het beste van kan maken! Action Point is 23 km van Gent gelegen en is gemakkelijk te bereiken.

Komende van Gent neem je de R4 richting Assenede gedurende 12 km, volg dan de rechtse weg richting A11/E34 (Brugge/ Maldegem) gedurende 2km. Rechts afslaan op Stropeestraat (N436) gedurende 850 meter. Links afslaan op Trieststraat en rijd gedurende 2 km tot Action Point. De fitness is ook bereikbaar per openbaar vervoer dankzij de buslijnen 52, 96, 195 (halte Kasteelstraat die op 500 meter gelegen is). 

 

Zin om te fitnessen in Assenede? 
Filip de zaakvoerder is reeds 20 jaar zeer actief in de sportwereld en weet als geen ander wat je moet doen om sportief en gezond te zijn.


Action Point heeft een zaal van zo een 1350 vierkante meter met tal van toestellen. Zowel vaste toestellen en losse ook de halters zijn er in gewichten van 1kg tot 51kg. Douches en lockers zijn aanwezig vergeet wel je slotje niet mee te nemen. En voor wie natuurlijk liever groepslessen doet komt hier zeker ook aan zijn trekken met lessen waaronder
Yoga
BBB
Zumba
PowerStep
Box
Bodypower
Spinning

 

 

 


De groepslessenrooster is op de onderstaande link te vinden hier.

De openingsuren vind je op onderstaande link hier.


Zo ben je klaar om je eens goed uit te leven? Twijfel dan zeker niet en haast je naar Action Point. Het systeem van Gymlib is onbeperkt en volledig vrijblijvend. Elke pas geeft jouw toegang tot al onze faciliteiten en één groepsles!

Activities available

Boxe

Dance

Fitness

Yoga

Practical information

Adresse

Schedule

Du Monday till Friday

09:00 till 21:30

Saturday

Fermé

Sunday

10:00 till 12:30

The assets

Free parking

Showers

WI-FI